slick89 Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Stie cnva ceva de accidentul de la city mall ? M-a sunat un prieten ca e traficul blocat , inca nu vede ce motocicleta este sau ce numar are ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 city mall? la sura mare? m`ai facut curios...incerc sa aflu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Tanjeam astazi inainte sa plec de acasa cat de frumos este afara si cum bate soarele, insa destul de ud pe jos...foarte periculos. Sa speram ca nu i s-a intamplat nimic motociclistului! Editat Martie 15, 2013 de stely_yoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 am iesit luni si m-a prin ploaia am pe motocicleta numai pietris... au dat cu pietris si sare in iarna iar carosabilul e plin de pietris.. Aveti grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_rusu Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Tanjeam astazi inainte sa plec de acasa cat de frumos este afara si cum bate soarele, insa destul de ud pe jos...foarte periculos. Sa speram ca nu i s-a intamplat nimic motociclistului! Serios? La Cluj ninge de dimineata. Parca se intoarce iarna inapoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Ce draq mah.....in loc sa ne interesam sa vedem ce s-a intamplat sau sa asteptam sa vedem ce s-a intamplat....voi poluati topicul cu chestii: cat de mazga este pe jos, cat trebuie sa ploua, ce ati mai patit voi si cum ati alunecat acum 3 ani pe o vreme asemanatoare si cum este vremea prin tara... Abtineti-va!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_rusu Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Ce draq mah.....in loc sa ne interesam sa vedem ce s-a intamplat sau sa asteptam sa vedem ce s-a intamplat....voi poluati topicul cu chestii: cat de mazga este pe jos, cat trebuie sa ploua, ce ati mai patit voi si cum ati alunecat acum 3 ani pe o vreme asemanatoare si cum este vremea prin tara... Abtineti-va!!! Scuza-ne ca am postat pe un forum public.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 costi_pci, pai ia intereseaza-te tu si nu mai certa lumea aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Tot ce am putut afla este ca a fost o motocicleta neagra, casca motociclistului era sparta din ce am inteles ! Nu a putut sa mi dea mia multe detalii gen marca model an ,numarul nu era vizibil de unde era el.... nu se pricepe la moto ! Editat Martie 15, 2013 de slick89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Scuza-ne ca am postat pe un forum public.... Forum public, forum public....dar de ce are topicuri cu tele diverse??? costi_pci, pai ia intereseaza-te tu si nu mai certa lumea aiurea. Astept ceva noutati de la cineva care poate o sa treaca prin zona, exact asa cum ar trebuii sa faci si tu in cazul in care nu esti in zona respectiva sa poti oferii detalii... Editat Martie 15, 2013 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 Incep sa cred ca nu ar fi trebuit sa postez ! Chiar nu se poate sa fim civilizati ? Din ce imi aduc aminte , am postat la Accidente nu la Motociclisti in timpul liber ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Incep sa cred ca nu ar fi trebuit sa postez ! Chiar nu se poate sa fim civilizati ? Din ce imi aduc aminte , am postat la Accidente nu la Motociclisti in timpul liber ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate