icemaN46 Postat Martie 21, 2013 Autor Share Postat Martie 21, 2013 Va salut si va multumesc pt. ca mi-ati raspuns. Eu am rezolvat-o pana la urma doar ca furtunul de la rezervor la pompa e cam lung si inghesuit iar la un moment dat ajunge mai jos de nivelul pompei (dupa care urca putin). Am dat jos toata instalatia, am pus borcanasul mai sus de pompa am pus lichid am facut putin vacum si a ajuns repejor lichid la aerisitor. Am pus instalatia la loc am facut aerisirea si acum e super, Inca o data va multumesc tuturor. Si nu va mai certati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Bine ca ai rezolvat problema. Mai mult ne contrazicem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Va salut si va multumesc pt. ca mi-ati raspuns. Eu am rezolvat-o pana la urma doar ca furtunul de la rezervor la pompa e cam lung si inghesuit iar la un moment dat ajunge mai jos de nivelul pompei (dupa care urca putin). Am dat jos toata instalatia, am pus borcanasul mai sus de pompa am pus lichid am facut putin vacum si a ajuns repejor lichid la aerisitor. Am pus instalatia la loc am facut aerisirea si acum e super, Inca o data va multumesc tuturor. Si nu va mai certati!!! da' capacu, ai pus capacu'? )) asa se agita un ciudat mai sus cu capacelul lui! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 capacul, cat costa capacul ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate