old boy Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Frumos traseu, faine intimplari,frumoase poze, asta inseamna motociclistul adevarat. Este spiritul de retro biker .Bravo ! P.S. Chiar sunt un pic invidios ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Ionele, taxa aia exista de f mult timp, eu zic cel putin 10 ani, se pune accent mai ales pe faptul ca este Parc National. Sa stii ca infrastructura a fost mult imbunatatita fata de anii trecuti, mai ales drumul Ciocanu-Sirnea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 Frumoasa intrunire (prima la care particip) , mi-a lasat o impresie buna , atomosfera placuta... berea intra altfel multumim organizatorilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Intrunirea a fost reusita . Atmosfera destinsa si oamenii de calitate au facut posibil acest lucru. Am revazut pozele voastre ... Oare se va tine intrunirea si in acest an ? Multumim domnu' Lucian. Domnilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Cel mai probabil intrunirea se va tine in luna septembrie... Ramane de vazut... Pisti a promis sa vina si anul acesta, impreuna cu unul dintre cei mai buni bucatari ai tarii, fost participant la concursul "Top Chef". Editat Ianuarie 30, 2014 de Somelierul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate