Sari la conținut

alex4ice

Super Membru
  • Număr conținut

    631
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex4ice

  1. Vand doua butelii de aragaz . pret 200 lei pentru amandoua ! Valabil doar maine.
  2. Corect ! asta e , nu credeam ca se poate intampla asta » Post actualizat in 14 May 2018 09:59 nu mi-a raspuns nimeni , pana in prezent .
  3. Salut ! spune-mi te rog adresa e-mail , ca trebuie sa comant un piston cu segmenti pentr scuterul meu , te rog ! Am incercat sa dau click pe mail-ul lor dar nu "functioneste"
  4. Salut ! Am depistat problema la scuterul asta . Pistonu crapat , Primul segment bun , al doilea rupt si lipit , al treilea lipit. Asadar aici , in Focsani nu am de unde sa fac o comanda de un piston cu bolt si segmenti la un pret decent. Daca stiti ceva site-uri / magazine , va rog sa imi spuneti ! Va multumesc mult !
  5. So , am incercat toate variantele de mai sus ... TOT NU VREA ! Am zis sa nu fie de la injector .,... cred ca ala trebuie sa bage o presiune anume ... . Nu stiu exact , eu l=am dat afara si am vazut ca scuipa benzina in 4 directii ...acum na .... habar nu am . Nu stiu ce sa ii mai fac .
  6. Ok , o sa cumpar maine ...cat zice distanta in manual ...imi poti spune te rog ?
  7. Cum sa ramana o supapa deschisa zici .... simplu. gandeste-te ca scuterul a stat 6 ani in garaj si ca nu a stat cu siguranta cu supapele deschise. Am crezut ca s-o fi depus calamina/rugina ... . Asa cum am gasit pompa de benzina cu rugina in ea intr-un rezervor de benzina care e din plastic .... iti inchipui si tu banuiesc. Bine ... bine ! Daca aveam pe aici prin zona un mecanic , nu mai ceream parerea pe un forum de motociclisti (unii dintre ei sunt si mecanici). In masina nu incape sa il bag sa il duc . Mecanicul cu siguranta nu vine acasa sa imi repare mie mobra. So ... Astept in continuare alte pareri . Intre timp am incercat varianta cu ulei .... a dat sa o ia dar nu. Ma gandesc sa nu fie bujia cum trebuie , sa ii cumpar un Ngk ... nu stiu . Daca nu o rezolv azi , maine ii iau o alta bujie.
  8. Nu , nu a pornit nici cu spray . » Post actualizat in 26 Apr 2018 08:31 Pe partea de compresie slaba tind sa merg si eu , de aia am dat jos capacul de la chiulasa ...am zis ca a ramas vre-o supapa din cele 4 deschisa .... incer asta cu uleiul ...poate , poate ..
  9. ...daca nu as fi incercat ....ti-as fi dat dreptate dar nu a functionat.
  10. Benzina veche era rosie. am inlocuit-o . ok , am sa incerc asta cu uleiul . intr-o ora iti spun rezultatul ca acum doarme fii-miu ! Multam ! » Post actualizat in 26 Apr 2018 08:03 Becul se stinge si bujia .... nu prea e uda . banuiesc ca nu ii da benzina cu galeata , deodata ce e pe injectie. Am uitat sa precizez ca incerc sa pornesc cu filtrul de aer dat jos ....ma refer la toata carcasa .
  11. Salutare ! Am modelul de mai sus cu problema mentionata. Scuterul sta nepornit de 6 ani Am schimbat pompa de benzina din rezervor , bujie noua (champion) , am verificat scanteia(ok) , verificat daca "scuipa" injectorul(ok) , am dat capacul de la chiulasa jos si am verificat jocul de la culbutori (ok). Baterie am incercat cu una de tractor 75 Ah .... Nimic ! Invarte dar nu porneste. Am cumparat ieri un sprei pornire ...am dat in "carburator" si a dat sa o ia....dar degeaba ... ce poate fi ? Unchimiu avea o vorba (motociclist batran de 64 de ani) ... "bai , scanteieste , benzineste dar nu porneste" Astept niste pareri . va multumesc mult !
  12. In primul rand, sanatate motociclistului ! Eu sunt motociclist in Germania de aproape 5 ani. Aici ... total diferit . Vezi (mai mult le simti) rachete pe autostrada zi de zi si seara de seara . Nu esti obligat sa ai proiectoare . Vesta reflectorizanta NU este obligatorie si totusi vezi destul de multi motociclisti care pe timpul zilei au vesta reflectorizanta (la inceput cand ii vedeam cu veste am crezut ca sunt obligatorii si am intrebat un politist la care mi-a dat un raspuns oarecum sec "nu te obliga nimeni sa te faci vizibil ... o faci pentru siguranta ta !" ). Si totusi nu am vazut pana acum accidente moto ! Bine... am vazut dar lu ala ia placut viteza in curba si curba ia spus "Nu!" . Cum de se poate mai dragi colegi ? Sunt aici soferi si la 80 de ani ... conduc S klasse si alte masini de lux... batranetea nu e o problema .... cum de se poate la ei si la noi nu ?
  13. Salut ! Scuze de offtopic .. Nu prea scriu pe forum , dar citesc saptamanal ce se mai intampla pe aici . Am o nelamurire ... Cu ce te ajuta abs-ul ala pe roata fata , ca pe spate e chiar degeaba , eu unul folosesc spatele doar in oras. Tin sa precizez ca nu am blocat niciodata roata fata si am avut ceva situatii limita. Chiar e un asa mare avantaj abs-ul asta pe motor ?!
  14. Nenea, nenea , unde iti sunt semnalizarile de pe spate ?!
  15. Oricum v-a iesi Ponta, din ce sondaje vad pe facebook. Asta e , ne-o mai luam inca 4 ani.
  16. Trebuie sa casti ochii bine la ce e pe asfalt. Frunzele din copaci , acum pe timp de toamna , sunt nemaipomenite intr-o curba (am patit-o) ; nisip ; apa ; marcaje ...etc , Practic trebuie sa ai drumul curat si uscat. De acceleratie nu iti zic pentru ca nu e cazul.
  17. Eu unul m-am obisnuit cu derapajele ...Aici , 2,3 zile pe saptamana ploua . Ultima data , am bagat mana in gaz prea tare , ca sa depasesc o masina si m-a "aruncat" pe contrasens. Bine ca nu ma pierd asa repede. L.E. aaa ma scuzi , acum am vazut ca e de 125 ... dar cum dracu ai derapat cu aia ma? Ca doar nu ai cine stie ce putere pe ea. Recuperare usoara si ia-ti echipament !
  18. Eu trebuia sa merg 318 km (conform Gps) pe o vreme de ca... . am renuntat . Vroiam sa ii ofer votul lui Klaus, insa pentru dezorganizare , a pierdut votul meu.
  19. Salutare ! de saptamana viitoare , o sa lucrez in Bremenhaven. Poate imi lasi un nr de telefon sa te sun .
  20. doua manete sunt de frana fata spate. o maneta pentru o opri motorul... cred ca ii taie scanteia ...sau nu ...e ceva legat de compresie ...stiu ca m-am plimbat cu o saracie ca asta , un Firstbike si cand am dat sa urc pe asfalt a trebuit sa dau si din picioare )
  21. O fi adevarat ?! https://www.facebook.com/video.php?v=816658498368273
  22. Nu ii mai spune a doua oara , ca isi improvizeaza el cateva fire si pune un bec de lanterna pe acolo Numarul de inmatriculare trebuie sa i-l ai vizibil si ILUMINAT ! La RAR nu poti trece daca nu respecti ceea ce am scris mai sus. La ITP , faci si fara toba , nu se supara nimeni ! Suntem in Romania .
  23. ce seamana cu banditul de 600 .
  24. Dar nu prea seamana bordul lui cu cel din poza ta . vad ca el are parbriz ... Esti sigur ca e motoreta stiuta de tine ?
  25. Dar poze cu motoreta / motociclistul nu avem ?! De unde sa stim ca nu ai tu ceva cu el si ca vrei sa ii faci un rau prin asta ?! Nu incerca sa te aprinzi , dar da si tu ceva mai multe detalii . Nu zic ca nu o fi vre-un cocalar soferul masinii , dar totusi , poate ca nu e vinovat omul. Cum a spus si un coleg de mai sus , purtati camere fratilor . cu 100 euro iti cumperi o camera bunicica si ii lipesti un abtipild cu GoPro
×
×
  • Creează nouă...