scheianu Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 daca cunoasteti vreun site lasa link va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Si tu astepti sa ti se dea un raspuns la asa ceva? Nu exista site-uri de gen dupa cate stiu. Moto trebuie sa aiba o placuta si cu serie de identificare si pe cadru si pe placuta. Rezuma si tu ce marca e de moto, cmc si seria de pe placa. Si o poza, ce naiba, asa de greu e? Chiar daca nu ai poza descarca una asemanatoare de pe net si pune-o. Vreti mura in gura dar nu dati niciun indiciu. Daca nu este pe mobra nicio placuta si nici pe cadru stantat mobra e sigur furata. De obicei se fac chestiile astea la cele de motocros si enduroaice. Sunt furate si se pierd prin locuri uitate de lume unde se da pe coclauri cu ea linistit ca nimeni nu-i intreaba de serii si acte. PS: Si editeaza-ti profilul, prea multi anonimi pe aici, daca ar fi in regulamentul forumului i-as sterge automat pe toti anonimii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 daca cunoasteti vreun site lasa link va rog poti verifica pe motocicleta ta anumite elemente de pe motocicleta sunt stantate cu anul fabricatiei (ex. furtun frana, jante, sea..etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scheianu Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 suzuki rmz 250 2008 spune proprietarul , i am luat seria de pe sasiu si vroiam sa verific , exista siteuri unde bag seria si ti zice anul . pentru honda stiu sigur sigur . multumesc de info oreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Cel mai simplu, vorbeste cu un dealer moto, cauti o piesa si nu stii din ce an ii motorul, iti raspunde garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coste Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 suzuki rmz 250 2008 spune proprietarul , i am luat seria de pe sasiu si vroiam sa verific , exista siteuri unde bag seria si ti zice anul . pentru honda stiu sigur sigur . multumesc de info oreste Zimi si mie acel site pentru motoarele Honda ca sunt curios, la masini stiu ca se gaseste pe net cum se citeste acea serie dar la motoare nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 http://www.motoverse.com/tools/vin/suzuki.asp http://www.suzukicycles.org/_misc/identification.shtml In al 2-lea link ai toate informatiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scheianu Postat Martie 28, 2013 Autor Share Postat Martie 28, 2013 multumesc Sher , coste am un prieten cu honda care stie siteul . cand mi l da il postez aici . multumesc pentru ajutor tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 In seria de sasiu e inclus si anul fabricatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 A zecea cifra din VIN reprezinta anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 http://zsf-motorrad.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate