balazsfi Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Tura de'o zi cu vizitare centru istoric, halim ceva...program de voie. Mers normal (nu ne grabste nimeni) in coloana, zig zag. Vine cine vrea, cu ce vrea...(exclus 50cc si cei care nu pot merge cu cel putin 90 km/h). Se anunta 22 grade. Plecarea la ora 10 de la benzinaria petrom (pe dreapta) la iesirea din bucuresti spre jilava. Pam Pam. Editat Martie 29, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 du te cu ianachim, ptiu , 2 dementi vitezomani :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 daca mergem ..pana la ruse...nu mergem sa mancam si la veliko si daca mancam la veliko ne intoarcem prin vama veche? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 vama veche de majorca, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 ) mergem si la veliko ... sa vedem care, ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) vama veche de majorca, da? gogo/gaga hai sa lasam topicul omului liber daca iese ceva de duminica... facem topic separat ca ma pune si asta mic sa i platesc benzina.... Editat Martie 29, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 Pai daca merg in ritmul tau bag gaz din peco in peco ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu87dj Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 astia de la meteo nu nimeresc deloc ) la mine la craiova a nins pana astazi. acum este 1 grad si inca e zapada prin unele locuri. vremea asta se joaca cu noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Bucuresti ,sos. GIURGIULUI 29 03 2013 ZPADA PERSISTA ,IARNA E PE VAL ,ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Cel mai probabil vin si eu, am sa vorbesc si cu baietii din Dr Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 Haideti cu totii Cel mai probabil vin si eu, am sa vorbesc si cu baietii din Dr Taberei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 nu va luati dupa Busu, duminica o sa fie ploaie.................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 nu va luati dupa Busu, duminica o sa fie ploaie.................... SI........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 corect , poate sa si ninga , ma bag si eu ,la Yamaha n-am asigurare asa ca vin cu Burgman , ma incadrez , nu-i asa Viorele ? vara trecuta am mancat cu 3 leva juma de kil de inghetata la Ruse........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 eu nu stiu sigur daca pot trece vama ori ba, nu am inmatriculat inc motocicleta.. pan la ruse e ok, oricum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 eu nu stiu sigur daca pot trece vama ori ba, nu am inmatriculat inc motocicleta.. pan la ruse e ok, oricum ) RUSE ESTE DUPA VAMA....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 30, 2013 Autor Share Postat Martie 30, 2013 Eu am trecut vama in 2012 la ruse fara talon si cu placuta de inmatriculare rupta si carpita cu scotch si nu m-a intrebat nimeni de sanatate. Doar de buletin. Daca cinevca e intors de la vana nu trecem fara el. eu nu stiu sigur daca pot trece vama ori ba, nu am inmatriculat inc motocicleta.. pan la ruse e ok, oricum ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) eu nu stiu sigur daca pot trece vama ori ba, nu am inmatriculat inc motocicleta.. Daca ai inmatriculare temporara, scrie pe foaia ce tine loc de talon ca nu ai voie sa iesi din tara cu numerele rosii. la iesirea din bucuresti spre jilava. De ce nu iesirea spre Alexandria si facut stanga la intrarea in Ghimpati? e un pic mai lung drumul dar muult mai pitoresc... Editat Martie 30, 2013 de StefanSC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Eu am trecut vama in 2012 la ruse fara talon si cu placuta de inmatriculare rupta si carpita cu scotch si nu m-a intrebat nimeni de sanatate. Doar de buletin. Daca cinevca e intors de la vana nu trecem fara el. daca ai pana sau prob la jucarie sunt de acord sa mi pierd timpul ajutandu te DAR daca vii ca sosonarul fara acte sau constient ca nu esti in regula la vama ........de ce sa mi pierd timpul cu tine? tine" ...aici nu se refera la tine... ci la cei in culpa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 31, 2013 Autor Share Postat Martie 31, 2013 (editat) Am inteles ca e frumos in centru la ruse "zona pietonala" un fel de centru vechi Au confirmat pana acum doua burgmanuri de 400, doua silver wing-uri de 600 si un burg 650 Vreme buna, companie pe masura, mancare ... pfaaa, ospatarite...bai fratilor Meniu in limba romana iar nota am platit-o in lei Editat Martie 30, 2013 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 31, 2013 Share Postat Martie 31, 2013 Felicitari, domnilor, se pare ca a fost o plimbare pe cinste! la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Aș fi venit și eu, dar îl am de 50cc și nu mă pot ține după voi. Felicitări pentru ieșire. Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 1, 2013 Autor Share Postat Aprilie 1, 2013 Felicitari, domnilor, se pare ca a fost o plimbare pe cinste! la mai mare! Te-am asteptat ... Aș fi venit și eu, dar îl am de 50cc și nu mă pot ține după voi. Felicitări pentru ieșire. Frumos. Fa-l si tu macar de 200 cc, asa il poti tine constant in 100. Bafta Domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 se pare ca v ati distrat , pacat ca nu am vazut topicul mai devreme . data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate