Sari la conținut

Pentru toti cei interesati, victime ale accidentelor, urmasii celor ca


mobra50
 Share

Postări Recomandate

Mă adresez tuturor membrilor comunității noastre, familiilor celor care nu mai sunt printer noi, prietenilor și familiilor lor.
S-a constituit și în România cadrul organizatoric pentru sprijinirea reală a victimelor accidentelor de circulație, pentru despăgubirea corespunzătoare a celor care au suferit traume fizice, psihice, morale și pentru urmașii celor ce au decedat în urma unui accident de circulație, chiar dacă accidentele au avut loc cu maxim 3 ani în urmă.

Fac mențiunea expresă că entitatea nou înființată nu se îndreaptă împotriva autorilor accidentelor ci împotriva SOCIETĂȚILOR DE ASIGURĂRI.

Victimele ce pot beneficia de serviciile entității sunt:
- ocupanții motocicletei victimă, conducător și pasager
- pasagerul motocicletei vinovate de accident
- șoferul și pasagerii autoturismului victimă,
- pasagerii autoturismului vinovat de accident,
- pietonii, persoane aflate întâmplător în zona accidentului și care au fost afectați în mod direct de accidentul produs.

persoanele vătămate pot beneficia de consiliere juridică gratuită

Pentru informații suplimentare și asistență vă rog să mă contactați

Cristi Antal
tel: 0724.600.900
mail:cristi.antal@gmail.com
Editat de mobra50
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa-ti fie rusine ptr tenta topicului ...

 

Adica ... X ulescu sa ia nr tau de telefon ... si sa il dea maicasii ca daca moare ... sa ia bani.

 

Bravo.

 

50% din despagubire in caz de castig revine avocatului. Tu ce-ai face?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omul a spus persoane vatamate,nu neaparat moarte.

 

Si da,m-as simti foarte bine ca de exemplu in caz de sunt leguma/mort sa stiu ca cineva se lupta pentru mine,dar si daca nu e un accident asa grav tot as apela la el.Ce daca ia 50%?pana la urma cum e mai bine?sa va dea asigurarea 500 de euro despagubire si sa va dea cu flit ,sau 10000 de euro (doar ca exemplu) din care voi pastrati 5000??pana la urma trebuie si avocatul ala sa fie motivat sa munceasca pentru tine,cu cat mai mare despagubirea cu atat va munci mai mult.si cat timp daca pierzi procesul nu te costa nimic,nu vad de ce ai putea sa te vaiti.Daca esti asa destept,du-te si prezinta-ti singur cazul la judecator si fa tu toate probele/actele.

Editat de Nationalistul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domnule expert super membru, nu văd dece mi-ar fi rușine pentru că anunț în mediul motocicliștilor faptul că acum se poate să beneficiem real de polița RCA pe care o plătim, că vrem, că nu vrem.În mega înțelepciunea măriei tale ai întrezărit și posibilitatea ca cel care suferă un accident cu urmări semnificative sau își pierde viața din cauza unui meltean, este singurul întreținător al mamei sale și că orice ajutor e binevenit? Sau că lasă în urmă o soție și unu, doi copii? Dar cum bine zicea cineva, nu e musai să moară, poate rămîne cu trauma pe viață, cu sechele psihice, într-un scaun cu rotile(ferească Dumnezeu) și să stea restul vieții la mina statului.Dacă tot ești expert super membru, trebuie să știi că pe două roti suntem ținte în mișcare pentru idioții care circulă pe străzile patriei. În cadrul măreței expertize pe care o posezi, ai cumva habar cam cît te costă un proces civil, cît durează și cam ce șanse ai în fața unei multinaționale? Atîta vreme cît victima nu are de plătit nimic, nu se prezintă la procese, nu e hăituit de avocați, care e problema domniei tale? Este un serviciu oferit celor care înțeleg ce scrie pe polița RCA, pentru cei care își cunosc drepturile de asigurați și care doresc să beneficieze de TOATE OPȚIUNILE. Ai avut vreodată curiozitatea să citești condițiile de asigurare RCA, să înțelegi semnificația cifrei de 5.000.000 eur tipărătă în josul poliței? Nu cred.Filozofia anunțului meu nu este aceea că cineva vrea să facă burta mare pe necazul altuia, ci că a venit timpul ca firmele de asigurare să plătească cît și ce s-au angajat cînd au încasat banii.Știi că din banii pe care îi plătim pe polite se constituie un fond de zeci de milioane de euro pentru victimele accidentelor de circulație (numit fondul pentru ”sprijinirea victimelor străzii”) fond pe care îl toacă doar niște doar niște șmecheri? Îmi pare tare rău pentru polemica stîrnită, nu asta a fost intenția mea. Cer scuze tuturor celor lezați în orice fel de postarea mea. Rămîn totuși la părerea că înainte de a da cu parul, trebuie să te informezi.

 

cu deosebită simpatie și considerație pentru toți mergătorii pe două roti, oricare ar fi ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vreau sa va aduc la cunostinta, in cazul in care nu stiati ca nu numai cel accidentat trebuie sa fie despagubit,ci si membri familiei.care lau ingrijit pe perioada cit a fost bolnav,intrucit si acestia au suferit psihic, uitativa la polita de asigurare inaite de a o plati si vedeti ce scrie in ea. la grupama asa este,in cazul in care nu vor sa plateasca dati-i in judecate si atunci precis o sa plateasca.

drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da da daaa, cereti despagubiri de miliarde, o sa va dea asiguratorul cu flit. Daca nu stiati, exista niste norme ale CSA care pentru vatamari corporale beneficiati de un tarif standard in functie de numarul de zile de spitalizare (in jur de 400 lei/zi).

 

Ghidul despăgubirilor pentru daune morale în caz de vătămări corporale sau deces, elaborat de Fondul de Protecţie a Victimelor Străzii, stabilește bareme stricte pentru plata despăgubirilor pe cale amiabilă, materializată printr-o tranzacție.

Despăgubirile efective se raportează unui sistem de referință general în care se introduce salariul mediu net pe economie din anul 2010, în cuantum de 1407 lei/lună, care reprezintă 10 puncte. Pe cale de consecință: 1 punct reprezintă aproximativ 141 lei.

Sistemul de punctaj și despăgubire pentru daune morale este următorul:

Pentru vătămări corporale sunt prevăzute două situații:

1. În situația în care starea de sănătate a victimei se poate reface complet, prețul durerii este de 2 puncte pe zi de de îngrijiri medicale:

316 lei / zi de de îngrijiri medicale certificate medico-legal.

2. În situația în care starea de sănătate a victimei nu se poate reface complet , rămân sechele posttraumatice, infirmitate permanentă (handicap), prețul durerii este de 3 puncte pe zi de de îngrijiri medicale:

419 lei / zi de de îngrijiri medicale certificate medico-legal.

În cazul decesului victimei accidentului rutier, rudele persoanei decedate vor fi despăgubite astfel:

1. Părinții, tatăl și mama decedatului, în calitate de ascendenți, rude de gradul 1, vor primi 533 puncte care corespunde unei despăgubiri în cuantum de:

75.097 lei pentru fiecare dintre ei.

2. Soțul sau soția supraviețuitoare, va primi 372 de puncte, care corespunde unei despăgubiri în cuantum de:

52.510 lei pentru oricare dintre ei.

3. Copilul minor, în calitate de descendent al persoanei decedate, ruda de gradul 1, fiu sau fiică, vor primi 364 puncte care corespunde unei despăgubiri în cuantum de:

51.324 lei pentru fiecare dintre ei.

4. Copil major, în calitate de descendent al persoanei decedate, ruda de gradul 1, fiu sau fiică vor primi 258 puncte, care corespunde unei despăgubiri în cuantum de:

36.434 lei pentru fiecare dintre ei.

5. Frate sau soră a decedatului vor primi 212 puncte, care corespunde unei despăgubiri în cuantum de:

29.912 lei pentru fiecare dintre ei.

 

Si mai nou va prezentati mai intai la mediator pana sa ajungeti la tribunal. Deci aveti mici sanse sa ramaneti cu ceva piele pe voi daca va mai lasa avocatul. In ceea ce ma priveste am trecut printr-o experienta asemanatoare si am obtinut despagubiri in urma unui accident cu vatamare corporala grava. M-am reprezentat singur in instanta si am negociat singur cu societatea de asigurari. Nu mai puneti botu' la tot felul de avocati care va promit marea cu sarea si milioane de euro despagubiri. Mai mult o sa pierdeti ... documentati-va.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mulţumesc pentru informaţie dar în expunerea dumneavoastră s-au strecurat câteva inexactităţi.

 

1.daunele morale nu sunt acelaşi lucru cu despăgubirile pentru traume fizice şi nici cu cele psihice

2. punctajul de mai sus este într-adevăr pentru vătămări corporale, plătibil din fondul pentru protecţia victimelor străzii DAR EXCLUSIV PENTRU VICTIMELE ACCIDENTELOR DE CIRCULAŢIE CU AUTOR NECUNOSCUT (vezi statutul fondului) pentru că altfel se aplică prevederile RCA

3. în povestea mea se face vorbire de traume fizice, psihice şi de despăgubiri morale (în caz că accidentul a prejudiciat serviciul, şcoala, afacerea, viaţa de familie,etc)

4. spre fericirea mea nu sunt avocat ci un biet contabil, aşa că le ştiu niţel altfel cu cifrele.

 

cu aceeaşi simpatie şi consideraţie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...