smok3 Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) bai oameni buni stai ca nu mai inteleg nik ) daca tot v`ati anuntuat acum mai multi pe suta de metri cu masina si cu motoare hai sa ne vedem la ora 6 la OMV(City Mall) de pe soseaua Giurgiului, maxim 6:30 plecarea....ne vedem acolo, vorbim, schimbam numerele de telefon,bagaje dupa caz, poate legam si traseul impreuna daca cadem de comun acord si cu asta basta pe insula sa ne vedem si noi la o bere daca unii suntem la nord, altii la sud si asa mai departe Editat Aprilie 29, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 vin si eu. am facut rezervare in Prinou - perioada 1 - 5 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 nu stiu daca ajung, daca pot vin singur cu motorul o zi. care nu ati mai fost de paste sa stiti ca foarte putine carciumi sunt deschise, e bine sa stati in locuri mai urbane, sa gasiti de mancare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 @Zidu ne vedem maine la ora 6 la OMV ? Mergem impreuna ? @GSA cu mancarea ne descurcam noi, punem tuciul in curte facem la ciaun ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 http://www.agerpres.ro/media/index.php/social/item/192774-MAE-Atentionare-de-calatorie-in-Grecia-pentru-data-de-1-mai.html atentie!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 avem o problema http://www.mae.ro/node/19390 vad ca ianachim a fost mai rapid ca mine Greve și manifestaţii de protest în Grecia - 1 mai 2013 Tip: Informaţie de călătorie Data: 29.04.2013 Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează în Republica Elenă, că principalele organizaţii sindicale din această ţară - GSEE (sectorul privat) şi ADEDY (sectorul public) - au lansat, pentru ziua de 1 mai 2013, un apel la greve şi manifestații de protest în centrul Atenei și în alte localități din Republica Elenă. Transportul de cale ferată va fi perturbat, iar Federația Panelenă din domeniul maritim a anunțat că la data de 1 mai 2013 (orele 00.00 – 24.00), circulaţia mijloacelor de transport naval va fi întreruptă. Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Republica Elenă, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local Incercati sa sunati la feriboat. in caz ca nu stim sigur daca se trece sau nu pana diseara eu incerc sa modific rezervarea pt data de 2 sau anulez complet. Nu imi face nici o placer sa dorm in port .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 da-i ma in cacao de lepre, si greva fac in zi libera sa nu se oboseasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Hai ma ca nu avem chiar noi norocul asta.... oricum pun acum sa se intereseze chiar unde am facut rezervarea, grecul de acolo ar trebuii sa detina mai multe info si sa ne dea si un raspuns mai ales ca are inchiriata toata vila de noi si banuiesc ca nici lui nu ii convine sa isi piarda clientii pe o seara,,,,acum ramane de vazut Editat Aprilie 30, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 am modificat pentru data de 2 - hotel holidays am modificat pentru data de 2 - hotel holidays Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 Asa restul ce ganduri aveti ? Saci de dormit aveti ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 cazare pana in keramoti si marti dim la fery daca o merge..... da-i ma in cacao de lepre, si greva fac in zi libera sa nu se oboseasca. pentru ca spre deosebire de noi" romanii aia stiu sa si ceara drepturile....... problema noastra e ca vrem sa mergem la ei ..... ei sunt ACASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Alooo Alooo Ianachim acum am vb cu goul nu e panica plus de asta mai trebuie sa ma sune cineva de pe insula care deja sunt cazati acolo de ieri a sunat goul acolo sia vb cu grecul unde suntem cazati GREVA este pana in ora 14:30 Editat Aprilie 30, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 am modificat pentru data de 2 - hotel holidays am modificat pentru data de 2 - hotel holidays aloooo man pleci dim ajungi in alexandropoli pe dupaamiaza bagi la stomacel te culci si dim mergi la keramoti ce o fi asa de complicat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 la ora care ajungem noi (banuiesc ca dupa 18) "feriboatele" merg NU VA PANICATI !!! totul este ok ..... ZIdu` e iesit la bere a amant pt data de 2 ca l`a sunat de la Eboking (gresala lui) ...dar iau legatura cu el acum telefonic sa vad daca poate sa se intoarca la data initiala ...adik 1mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Drum bun si fara probleme,Andrei,Andreea si celorlalti.Si...Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 am luat fery de 20.30 fara probleme vremea..... SUPERRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 de data asta fara GSA sunt conservar, ghid, etc.... da merg acum la mate fripte tocmai mi am facut pofta de masa cu un gordons space wiiiiiiiii ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Ce dor imi este de o haiducie d-asta ps: Otto, ce faci ma...dai tzeapa la oameni? Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 bravo mai, se pare ca nu mai "grei ' pe aici gospo, mih, ianachim bai, mi e dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 foxule iti ziceam de thasos de bagat dar nu s cu moto..... pentru cei care vor sa bage un drum in mai uite orar fery este deja f vald la pranz dar apa inca rece .. azi chiar a fost ok apa de o baie lunga da te rupe soarele daca nu te bagi sub umbrelute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Andrei,noi am ajuns cu bine azi înapoi. Multumim pentru tot si distracție plăcută pe mai departe. Sper ai gasit charger-ul ,l-am lasat pe autobuz:). Salut pe toată lumea! Si câteva poze de telefon . Am mai întâlnit azi pe autostrada un k1200r si un fazer .salut si aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 7, 2013 Autor Share Postat Mai 7, 2013 (editat) Am ajuns si noi totzi cu bine, phiuuu caldura mare ieri la venire , si da am gasit incarcaretul si imi pare rau ca nu am dat ochii si cu Ianachimul Editat Mai 7, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CCN Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Am ajuns si noi totzi cu bine, phiuuu caldura mare ieri la venire , si da am gasit incarcaretul si imi pare rau ca nu am dat ochii si cu Ianachimul "totzi cu bine", sa ne vedem si prin oras, eventual pedestrii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 9, 2013 Autor Share Postat Mai 9, 2013 da la o bere ceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 my way Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate