robertkiran Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 (editat) In acest wekend avand ceva treaba prin Arges (Mioveni) am zis sa dau si pe la salonul Auto Moto din Bucuresti. Sincer nu mi s-a parut grozav. Poate si datorita faptului ca l-am vazut la doua saptamani dupa ce vazusem salonul de la Budapesta. Singurul lucru care mi-a placut la nebunie a fost Ural-ul lui Cios. Superb, m-a lasat fara cuvinte. In fine ... poze: Si ceva fete: Editat Aprilie 8, 2013 de robertkiran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 da.. foarte misto Uralu dealfel si restul pozelor (ATV pare demential)... sambata dam si noi o tura pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Nu mi-a placut decat firma Motoboom care a adus 636-le nou si ZZR1400 de la Kawasaki, restul pilaf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 sambata dam si noi o tura pana acolo... SAM (a fost deja intre 3-7 Aprilie) e altceva fata de SMAEB. Atata de "altceva" incat e posibil sa fii banat daca pui link spre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Eu am fost cu gandul in alta parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 banuiesc eu de ce! ...la auto ai mai mare protectie...de ex cele doua airbag-uri generoase.... Eu am fost cu gandul in alta parte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Eu am fost cu gandul in alta parte... e tipa de la iesire nu?) a fost cea mai rasarita, in rest slab tare si salonul si slabut si la fete.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Cam lesinate animatoarele alea. Nu s-a gasi tnimeni sa le revergoreze putin? Nu prea inteleg rostul salonului, mai ales ca la o saptamana dupa e SMAEB-ul. Plus 20 RON intrarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joao Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 20 lei intrarea pt masini de showroom .... bine ca am beneficiat de 3 min de karting in banii aia...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Nu mi-a placut decat firma Motoboom care a adus 636-le nou si ZZR1400 de la Kawasaki, restul pilaf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate