snowball Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 stie cineva cum mai e drumul prin padina matei? dar prin sichevita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 cica pe sichevita au refacut drumul si e practicabil iar cu Transalpul nu vad de ce ai avea vreo grija » Post actualizat in 11 Apr 2015 21:59 Eu am fost. In afara de Liviu si Radu Tulbure ( cu ale lor BMW 1200 GS) n-am mai mai vazut pe nimeni cu motorul... Nici macar eu, vremea a fost naspha. Iar PARTIZAN, cu regret, si-au cam batut joc de ei si de cei 50-100 de oameni care au stat pe ploaie sambata sa-i asculte... Erau muti de beti si nu le-a iesit mai nimic. Oricum, locatia ramane super , preturi decente si, in general, trupe faine. au / am fost mai multi cu motoarele cel putin 10 - 15 stiu eu ca erau unde aveam corturile ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 eu si cu mai un prieten sunt sanse mari sa mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 AMR-ul in scadere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 eu si cu mai un prieten sunt sanse mari sa mergem. Si eeeu, dar numai daca nu ploua. Cat de cat decent drumul, Darco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Cu vitezana e suportabil dar nu repetabil, asfalt spart mixat cu forestier. Am inteles ca de anul asta s-a asfaltat pe la Sichevita (doar ca e ceva mai lung decat moldova noua/padina matei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Aveti grija ca e foarte posibil ca Clisura Dunarii sa fie inchisa.. Acum cateva saptamani cand am fost pe acolo, era inchisa dupa Berzeasca, cum vii dinspre Moldova Noua... Cei care vin dinspre Orsova pe Clisura, aveti sanse sa nu reusiti sa treceti pana la Sichevita... Distractie! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Hmm... deci sa trec intai pe la Timisoara si apoi incolo Multumesc de sfat, my friend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Aveti grija ca e foarte posibil ca Clisura Dunarii sa fie inchisa.. Acum cateva saptamani cand am fost pe acolo, era inchisa dupa Berzeasca, cum vii dinspre Moldova Noua... Cei care vin dinspre Orsova pe Clisura, aveti sanse sa nu reusiti sa treceti pana la Sichevita... Distractie! DDC Ieri am fost , este inchis drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Maine in jurul orelor 11 plec spre Garnic cu inca un prieten. Ruta Moldova noua-Padina Matei-Garnic. Drumul e suportabil pt chooper, naked o data pe an cand e festivalul. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 ne vedem acolo, eu astept baietii din Deta si vin cu ei in acelasi loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate