f0rest Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Am avut pe cros pe roata din spate cauciuc de sosea marimea 110-90-18,l-am dat jos si am pus unul de teren bridgestone marimea 110-100-18. Problema este ca crampoanele de la cauciuc imi freaca lantul,am lasat lantul,l-am strans dar fara rezultat. Problema este cauciucul care este prea mare de 110-100-18,s-au crampoanele care sunt prea mari ?(cel de sosea avea 110-90-18) si nu mi se prindea de lant Editat Aprilie 12, 2013 de f0rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Ciudat ar fi sa nu se ia in calcul si marimea crampoanelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f0rest Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 Ciudat ar fi sa nu se ia in calcul si marimea crampoanelor. nu am inteles ce ai vrut sa spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 evident ca nu e marimea de anvelopa ca e in talon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 taie campoanele care ating lantu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 pune o anvelopa cu marimea din carte, daca cea cu care ai inlocuito pe aia de asfalt e mai inalta si pe deasupra e si cu crampoane,bine inteles k iti atinge de lantul. nu am inteles ce ai vrut sa spui s.a referit la latimea anvelopei.chear daca are crampoane tot aceeasi latime este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f0rest Postat Aprilie 12, 2013 Autor Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Multumesc pentru raspunsuri ! Editat Aprilie 12, 2013 de f0rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate