stres Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Mi-o dat numa invisible @tibi,cati ani ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Mi-o dat numa invisible @tibi,cati ani ai? 17 ani am deabia impliniti si poate nu te-a auzit andrei atunci....la ce harmalaie e la arta... ti-a dat ingore sau invisible. de aia ti-a dat ingore sau invisible. de aia da nici eu nu l-am mai vazut pe adi pe mess mah tibi, dar de ce te vezi in poze doar de la genunchi in sus? si ce raspuns ai astepta la intrebare daca nu is indiscret. pt ca asa s-a nimerit eram in spatele motorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 si ce raspuns ai astepta la intrebare daca nu is indiscret. pt ca asa s-a nimerit eram in spatele motorului o da intoarsa acum, vas dati seama ca are poze in care s evede tot dar nu vrea el sa le puna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 17 ani am deabia impliniti si poate nu te-a auzit andrei atunci....la ce harmalaie e la arta... Cum d-zeu nu m-o auzit pe mine care salut tare un om atunci cand stiu ca e posibil sa nu ma vada si l-o auzit pe colegu'? Plus ca am mai incercat de cateva ori,dar fara niciun rezultat.Oricum,n-am niciun soi de tangenta cu el,asa ca daca ma saluta,ii raspund,daca nu,nu-i nimic,nu ma supar PS:se considera ca baiatul saluta primul fata asa ca chiar daca nu m-o fi auzit,nu-s asa de mica incat sa nu ma observe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 pai ma gandeam ca ne arati si noua ghetele, tibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 si eu...dar...is mai faine live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 mda.....foarte amuzant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 mai citescs arar si eu forumul si am o curiozitate: utilizatorul stres are vreo legatura cu motocicletele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 mai citescs arar si eu forumul si am o curiozitate: utilizatorul stres are vreo legatura cu motocicletele? Bre,momentan n-am nici una,dar peste 2 ani,o sa am.De ce intrebi? Cred ca in curand o sa mai dau un ignore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Bre,momentan n-am nici una,dar peste 2 ani,o sa am.De ce intrebi? Cred ca in curand o sa mai dau un ignore acum jumatate de an ziceai ca in 2 ani ... mai scade si tu : 1 an jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Bine,scad cu mare bucurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 o cam venit frigu baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutza Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 o cam venit frigu baietii no really??...tu vorbesti serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 ..ia la el cum cresc post urile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 pai.... nu stiai..... dak esti smecher ai posturi multe... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 o cam venit frigu baietii aha si ieri l-am vazut pe piticu_bc cu motorul ..era frig de iti crapau oasele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 si eu am fost ieri cu moto, si bog cu gpzul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 vad ca incepeti sa faceti misto de mine si ma oftic. oricum asta e ultimul post care il mai dau pe siteul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 @ tibi.... o nu... vai.... brrrrrr-brrrrrrr-brrrrrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 nu...nu te pricepi andrei.. e "bzzzzzzz-bzzzzzz-bzzzzz-bzzzzzz" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Bai,ce va luati aiurea de om daca nu v-a facut nimic? Nu-i frumos. PS:Chestia asta mi-o explicat-o Alex si Radu(fiecare-n felul lui) cand vroia lobo de carnos sa-si vanda motorul.Cred ca ar trebui sa va explice si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Bai,ce va luati aiurea de om daca nu v-a facut nimic? Nu-i frumos. PS:Chestia asta mi-o explicat-o Alex si Radu(fiecare-n felul lui) cand vroia lobo de carnos sa-si vanda motorul.Cred ca ar trebui sa va explice si voua ..., iar in rest, numai de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Daca esti suparat ca ti-am stalcit nick-ul,imi cer scuze.Daca e din alt motiv,te rog sa-mi spui care e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate