zex Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Exista zRx 1200 r...si se pare ca nu are nimeni.pi aici,.,imi cer scuze pt of. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 ce o sa facem...o sa te suportam si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex20bc Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 mah Vlad te credeam baiat destept ce mama draq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 poate fac in weekendo tuba bacau-onesti-tg ocna-moinesti-bacau. scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Seby ID: sebiantonie Tel: 0746511522 zi si tu ce meserie ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 zi si tu ce meserie ai Frecator de menta autorizat . Multumit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Marian,23ani Bacau Motorul este cel din semnatura,un ciur de zzr 600 proaspat vopsit CIUR ZICI ? lasa ma ca altul moare si-asa n-are !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) CIUR ZICI ? lasa ma ca altul moare si-asa n-are !! Incerc si eu sa fiu modest Editat Martie 27, 2009 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Incerc si eu sa fiu modest da tot ciur ramane tu ai zis ! hai bine ai venit si sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_rider Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Marian,23ani Bacau Motorul este cel din semnatura,un ciur de zzr 600 proaspat vopsit lasa tigaia aia in pace..o mai pui si p forum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 grim si SUZY ai grija ca e cam puternica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grimzzz Postat Aprilie 10, 2009 Share Postat Aprilie 10, 2009 E nervoasa foc gagica, amu sper sa o pot cuminti, daca nu mere cu speedu trecem la enduro:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Salutare.Asa cum am promis am revenit cu una bucata poza a noii mele achizitii(eram ghostrider_yamaha)....un Fireblade,pacat ca m-o faultat un nene cu un utilaj cand mergeam spre Roman si mi-a cam stricat jumatate de sezon (e bine si asa ca era sa nu mai fiu ) .......Da' motoreta tot n-are nimic Va salut si s-auzim numai de bine!.....si of course....asfalt uscat! salut si bine ai venit. cele mai smechere scule de la honda. RR-ul. ai grija de ea si pune si tu 2-3 accesorii pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 salut si bine ai venit. cele mai smechere scule de la honda. RR-ul. ai grija de ea si pune si tu 2-3 accesorii pe ea. Salutare.Vreau s-o fac frumoasa insa acum abia mi-am revenit cat de cat si am inceput un pic sa merg din nou dar inca nu ma pot sui pe ea ......tre' sa-mi revin de tot si incep s-o fac faina ca asa merita....... ....asfalt uscat si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Salutare.Vreau s-o fac frumoasa insa acum abia mi-am revenit cat de cat si am inceput un pic sa merg din nou dar inca nu ma pot sui pe ea ......tre' sa-mi revin de tot si incep s-o fac faina ca asa merita....... ....asfalt uscat si numai bine! daca vrei sa ii faci ceva mai intraba-ma pe mine. o facem racheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 daca vrei sa ii faci ceva mai intraba-ma pe mine. o facem racheta. Sigur ca stam de vorba.....Ti-am dat un add pe mess ca sa nu umplem topicul cu discutii inutile pt altii.......All the best!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 offtopic cer sfatul celor care au mers in tarile calde cu motorul... vreau sa merg in grecia cu motocicleta, cei care ma pot ajuta cu informatii ii rog sa o faca aici: /index.php?showtopic=358075 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 adevarul e k a fost cam nasol ieri dupa ploaie...era sa o iau si eu ..aproape de intersectie....era sa ma infing in masini...aveti grija pe ploaie eu am plecat de la iasi la bucuresti pe ploaie torentiala... tu ai gume bune, noi. eu.... si am ajuns frate fara nici un fel de incident. ti-am zis ca esti kamikaze. sa vii sa te mai invat sa conduci. chiar si pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 (editat) eu am plecat de la iasi la bucuresti pe ploaie torentiala... tu ai gume bune, noi. eu.... si am ajuns frate fara nici un fel de incident. ti-am zis ca esti kamikaze. sa vii sa te mai invat sa conduci. chiar si pe curbe. bai asa esti tu sau te faci , ce dreak ma nu stii sa citesti o data si te bagi ca musca in rahat . Editat Mai 12, 2009 de JOker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 May 25 2008,[/size] 11:45 AM' post='1209111']adevarul e k a fost cam nasol ieri dupa ploaie...era sa o iau si eu ..aproape de intersectie.... era sa ma infing in masini...aveti grija pe ploaie eu am plecat de la iasi la bucuresti pe ploaie torentiala... tu ai gume bune, noi. eu.... si am ajuns frate fara nici un fel de incident. ti-am zis ca esti kamikaze. sa vii sa te mai invat sa conduci. chiar si pe curbe. Buna dimineatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 mertane esti praf pulbere usoara ce drak frate nu vezi k am scris in 2008 ??? si dak ai ajuns sa ma inveti cum sa merg cu motoru am ajuns rau de tot...Jokerila stie mai bine...iar vrei sa vorbesti singur pe Magura sau pe Grigoreni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bns Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Salut! Mai este careva in Bacau cu gs 500 ? as vrea si eu sa incerc unul sa vad cum se sta etc inainte sa ma decid daca e ok pt mine,poate ne vedem la intrunire etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Salut! Mai este careva in Bacau cu gs 500 ? as vrea si eu sa incerc unul sa vad cum se sta etc inainte sa ma decid daca e ok pt mine,poate ne vedem la intrunire etc. daca nu ma insel este unu de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Salut! Mai este careva in Bacau cu gs 500 ? as vrea si eu sa incerc unul sa vad cum se sta etc inainte sa ma decid daca e ok pt mine,poate ne vedem la intrunire etc. la andi gasesti unul pe terasa de vanzare . daca vrei treci pe la el si discuti . terasa este la tic tac langa chioscul dani-rex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bns Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 multumesc pt raspunsuri,eu stau mai mult pe la bucuresti ca-s cu facultatea , dar cand vin pe acasa am sa merg sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate