aleksandru2000 Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 pentru cei care vor să vadă Moto GP=ul live, am găsit pe secțiunea Alba playerul ăsta: http://tvants.en.softonic.com/ TVAnts se numeÂşte el, l-am instalat Âşi în fereastra de search am dat căutare după Eurosport. Se transmite în direct pe Eurosport France, e fix primul rezutat la căutare. Durează vreun minut să se încarce Âşi apoi merge excelent. Atât că e enervantă franceza la comentarii, da' în rest e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleksandru2000 Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Să-mi scuzați dublul post, dar pun Âşi calendarul moto-gp, poate interesează pe cineva, dacă nu, sper să nu fie totusi supărare Programul curselor de Moto Grand Prix de anul ăsta e următorul: 1 - COMMERCIALBANK GRAND PRIX OF QATAR 13 April Losail Circuit | Qatar 2 - POLINI GRAND PRIX OF JAPAN 26 April Motegi | Japan 3 - GRAN PREMIO bwin.com DE ESPAÑA 03 May Jerez | Spain 4 - GRAND PRIX DE FRANCE 17 May Le Mans | France 5 - GRAN PREMIO D'ITALIA ALICE 31 May Mugello | Italy 6 - GRAN PREMI CINZANO DE CATALUNYA 14 June Circuit de Catalunya | Catalunya 7 - ALICE TT ASSEN 27 June Assen | Netherlands 8 - RED BULL U.S. GRAND PRIX 05 July Laguna Seca | United States 9 - ALICE MOTORRAD GRAND PRIX DEUTSCHLAND 19 July Sachsenring | Germany 10 - BRITISH GRAND PRIX 26 July Donington Park | Great Britain 11 - CARDION AB GRAND PRIX CESKE REPUBLIKY 16 August Automotodrom Brno | Czech Republic 12 - RED BULL INDIANAPOLIS GRAND PRIX 30 August Indianapolis | Indianapolis 13 - G.P. CINZANO DI SAN MARINO E DELLA RIVIERA DI RIMINI 06 September Misano | San Marino 14 - bwin.com GRANDE PREMIO DE PORTUGAL 04 October Estoril | Portugal 15 - AUSTRALIAN GRAND PRIX 18 October Phillip Island | Australia 16 - MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX 25 October Sepang Circuit | Malaysia 17 - GRAN PREMIO DE LA COMUNITAT VALENCIANA 08 November Comunitat Valenciana | Valencia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 cat mai e pretul la circuitul de karting ? la selena parca nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 20 lei ora 5 lei 15 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Unde gasesc si eu un set de segmenti pentru un Malaguti Fifty de 39 cu 1.Ca am cautat prin mai multe locuri dar nu am gasit nicaieri asa de subtiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Face cineva comanda pe www.easyparts.nl?ast pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 ati auzit ceva de vreun accident ( sambata cred ) fiind implicat un harley de 1800 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 mertane esti praf pulbere usoara ce drak frate nu vezi k am scris in 2008 ??? si dak ai ajuns sa ma inveti cum sa merg cu motoru am ajuns rau de tot...Jokerila stie mai bine...iar vrei sa vorbesti singur pe Magura sau pe Grigoreni? inca un zmeu! esti tru frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 inca un zmeu! esti tru frate! Mai tii minte wa cand am trecut pe langa tine pe Magura pe roata din fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 care e cel mai bun motociclist deaici? il provoc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stifler Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 vrei sa faci bani? citeste Mesaj completat v Vrei_sa_faci_bani.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 vrei sa faci bani? citesteMesaj completat v vai de poponeata ... pardon, capul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 inca un zmeu! esti tru frate! tu de unde ai mai aparut? si cine esti??? si care e prob ta de te bagi in seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) tu de unde ai mai aparut?si cine esti??? si care e prob ta de te bagi in seama? Nu frate....intrebarea cea corecta este:tu de unde ai mai aparut?Iti reamintesc ca acesta este un forum public si fiecare e liber sa zica ce vrea.......Noi mai plecam,mai venim dar tot noi suntem ......iar tu scrii exact ca soacra-mea (.....care bate toba pe magura) Editat August 3, 2009 de the_doctor_vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Nu frate....intrebarea cea corecta este:tu de unde ai mai aparut?Iti reamintesc ca acesta este un forum public si fiecare e liber sa zica ce vrea.......Noi mai plecam,mai venim dar tot noi suntem ......iar tu scrii exact ca soacra-mea (.....care bate toba pe magura) bai tu mai invata sa mergi cu motoru si dupa aia ia cuvantul sau poate ai uitat ca plangeai in fata primariei sau poate ai uitat k tu invatai sa mergi pe motor cand eu aveam deja motor da cum ai zis e un forum public si ai voie sa scrii ce vrei ...ai mai luat motor de 1000cc??? ala pe care il ai e de 900 mai ai pana la 1000 da zi sincer invidia nu te lasa sa dormi noaptea linistit ...si te cam freaca grija de altu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Ne vedem la Rasnov in 4-6 septembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) bai tu mai invata sa mergi cu motoru si dupa aia ia cuvantulsau poate ai uitat ca plangeai in fata primariei sau poate ai uitat k tu invatai sa mergi pe motor cand eu aveam deja motor da cum ai zis e un forum public si ai voie sa scrii ce vrei ...ai mai luat motor de 1000cc??? ala pe care il ai e de 900 mai ai pana la 1000 da zi sincer invidia nu te lasa sa dormi noaptea linistit ...si te cam freaca grija de altu gagiu! noi ne dam pe la intruniri. nu suntem de aia de oras. acu fie vorba intre noi...cand aveam eu motoreta misto tu te dadeai cu parciul ala de suzuki...asta daca vrei sa ne spargem in figuri. cat despre felul in care conduce fiecare, nu cred ca e treaba ta si nu stiu daca te-ai agitat catusi de putin sa il ajuti pe om atunci cand a cazut in fata la primarie. nu ne cunosti atat de bine incat sa te apuci sa vorbesti asa de aiurea. eu am facut o remarca(sunt prea multe accidente din cauza inconstientei unor zmei care nu stiu unde se termina pista si unde incepe soseaua). daca tu esti lemn in ceea ce priveste modul tau de gandire, nu am ce sa iti fac. sa ai bafta cu noua femeie ca am auzit de nunta! dar ai grija sa te dai cocos numai in casa ta ca pe strada nu e ca pe forum! Editat August 4, 2009 de happymansmiling Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 gagiu! noi ne dam pe la intruniri. nu suntem de aia de oras. acu fie vorba intre noi...cand aveam eu motoreta misto tu te dadeai cu parciul ala de suzuki...asta daca vrei sa ne spargem in figuri. cat despre felul in care conduce fiecare, nu cred ca e treaba ta si nu stiu daca te-ai agitat catusi de putin sa il ajuti pe om atunci cand a cazut in fata la primarie.nu ne cunosti atat de bine incat sa te apuci sa vorbesti asa de aiurea. eu am facut o remarca(sunt prea multe accidente din cauza inconstientei unor zmei care nu stiu unde se termina pista si unde incepe soseaua). daca tu esti lemn in ceea ce priveste modul tau de gandire, nu am ce sa iti fac. sa ai bafta cu noua femeie ca am auzit de nunta! dar ai grija sa te dai cocos numai in casa ta ca pe strada nu e ca pe forum! 1 - 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 buey...ce va mai certati voi ) parca sunteti din orase diferite, bravo voua! asa de unit e bacaul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 - 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) inca un zmeu! esti tru frate! dak nu stii de la ce a inceput remarcile... nu inteleg ce va doare capu de mine dak pe mine nu ma doare pe mine de voi ce vorbeam eu cu mertan nu priveste pe mineni si era din luna MAI cat despre strada nu ai tu grija mea Editat August 4, 2009 de lonely rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 bai tu mai invata sa mergi cu motoru si dupa aia ia cuvantulsau poate ai uitat ca plangeai in fata primariei sau poate ai uitat k tu invatai sa mergi pe motor cand eu aveam deja motor da cum ai zis e un forum public si ai voie sa scrii ce vrei ...ai mai luat motor de 1000cc??? ala pe care il ai e de 900 mai ai pana la 1000 da zi sincer invidia nu te lasa sa dormi noaptea linistit ...si te cam freaca grija de altu Bai flacau....eu n-am plans niciodata in fata primariei.....nuj daca ai vazut tu asta.Mai bine povesteste cum plangeai tu acum un an dupa ce te-a executat Piticu' la festivalul moto de la Bacau(....singurul la care te-am vazut de altfel ..)....fiecare invata sa mearga pe motor cand altcineva avea deja motor....din ce ai scris tu pe aici se vede ca ai diploma de femeie de serviciu.....sa stii o chestie:eu pe sclavetzi n-am fost invidios in viatza mea ... intr-adevar o sa mai fac niste cursuri sa-mi iau motor de 1000 ca acu' n-am voie....si nici nu ma lasa mama (e diferenta prea mare de centimetri cubi) Imi cer scuze public,domnule Rossi,ca v-am confundat cu un tantalau de la mine din oras....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Bai flacau....eu n-am plans niciodata in fata primariei.....nuj daca ai vazut tu asta.Mai bine povesteste cum plangeai tu acum un an dupa ce te-a executat Piticu' la festivalul moto de la Bacau(....singurul la care te-am vazut de altfel ..)....fiecare invata sa mearga pe motor cand altcineva avea deja motor....din ce ai scris tu pe aici se vede ca ai diploma de femeie de serviciu.....sa stii o chestie:eu pe sclavetzi n-am fost invidios in viatza mea ...intr-adevar o sa mai fac niste cursuri sa-mi iau motor de 1000 ca acu' n-am voie....si nici nu ma lasa mama (e diferenta prea mare de centimetri cubi) Imi cer scuze public,domnule Rossi,ca v-am confundat cu un tantalau de la mine din oras....... dc incerci sa te bagi in seama ca noua nici nu ne place de tine si stii dc....pt ca esti un mare obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 dc incerci sa te bagi in seama ca noua nici nu ne place de tine si stii dc....pt ca esti un mare obosit 2 - 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happymansmiling Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Bai flacau....eu n-am plans niciodata in fata primariei.....nuj daca ai vazut tu asta.Mai bine povesteste cum plangeai tu acum un an dupa ce te-a executat Piticu' la festivalul moto de la Bacau(....singurul la care te-am vazut de altfel ..)....fiecare invata sa mearga pe motor cand altcineva avea deja motor....din ce ai scris tu pe aici se vede ca ai diploma de femeie de serviciu.....sa stii o chestie:eu pe sclavetzi n-am fost invidios in viatza mea ...intr-adevar o sa mai fac niste cursuri sa-mi iau motor de 1000 ca acu' n-am voie....si nici nu ma lasa mama (e diferenta prea mare de centimetri cubi) Imi cer scuze public,domnule Rossi,ca v-am confundat cu un tantalau de la mine din oras....... da-l man in saracie ca e batut in cap! vezi cum faci cu radautiul!bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate