Sari la conținut

happymansmiling

Membru
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    UK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    kawasaki ninja zx7r

happymansmiling's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E mai simplu sa incerci pe Youtube. Eu am sa-ti postez aici un video dar gasesti mult mai multe. Nu stiu daca gasesti ceva asemanator si in romana dar poate te ajuta cineva daca nu ai cunostinte de limba engleza. Spor!
  2. Decat sa iti bati capul cu chestii de astea, mai bine iti cauti alta. E plin Bikeshop-ul de motorete la 125, preturi pentru toate buzunarele. Daca totusi nu poti sa iti iei gandul de la asta, atunci mergi frumusel la politie si intreaba acolo.
  3. happymansmiling

    "free Talk"

    Scuze man, dar eu sunt in Londra si de loc nu sunt din Sibiu. Mi-a dat prin cap sa-l caut pe net pentru ca am vazut ca ai cerut ajutor...Sper totusi sa fie el si sa-ti raspunda. Multa bafta!
  4. happymansmiling

    "free Talk"

    salut, am dat un search pe google din curiozitate si am gasit un profil de facebook - http://www.facebook.com/claudiu.stojec sper sa-ti fie de ajutor. bafta!
  5. ma rog la bunul dumnezeu sa nu ajung sa cer un sfat aici
  6. "Prietene" e doar o forma de adresare. Nu stau acum sa fac analize gramaticale sau sa incerc sa schimb pe cineva anume. Din cate mi-am dat seama, primul comment a facut diferenta. Nu mi se pare corect sa te pisi pe visele cuiva doar pentru ca nu se ridica la anumite standarde personale sau stabilite de oamenii din jur. Tipul a posta ce a postat ca sa se faca mai bine inteles. Si mie mi s-a parut dubios mai ales ca ledurile alea de la kilometraj imi aminteau exact de casetofoanele din 90: leduri pe boxe si variatii ale luminilor in functie de bass. Problema e ca de fiecare data cand apare o postare pe forum cineva sare cu gura, se ridica mereu aceleasi probleme gen: vezi ca nu stii sa vorbesti, mai treci pe la scoala, uite asa se duce naibii motociclismul, esti cocolar etc etc etc.
  7. Prietene, ai postat pe un forum care de mult nu mai e populat de oameni intelegatori si dornici sa te ajute. Parerea mea este ca daca vrei iti poti pune leduri si in fund. Trebuie doar sa iti pui mintea putin la contributie si sa folosesti Google cat se poate. Pe youtube cu siguranta gasesti tot felul de tutoriale dar trebuie sa cauti. Multa bafta cu proiectul si sa te bucuri cat mai mult de motoreta ta!
  8. Cred ca asta e prostia ce mai mare...nu se face diferenta intre intre fictiune si realitate. Daca ai mereu impresia ca esti pe pista la MotoGp atunci e nasol rau. Parerea mea este ca nu se invata nimic din postarile de genul asta. Sunt doar un subiect de barfa pentru amatorii de stiri gen ora 5. Am vazut multe pe acelasi subiect si ce m-a dat pe spate era o replica a celui care incepea topicul "cine stie mai multe detalii rog sa posteze aici". E tampenie sa iti pierzi timpul citind asa ceva. Macar de ar fi un omagiu adus celui decedat... Mi-ar placea sa aud ca adminii forumului au scos rubrica asta din uz. O zi faina tuturor!
  9. @sss " Poate data viitoare din spate ii va veni un TIR si nu va mai avea acelasi noroc. " sau poate o locomotiva
  10. in urma unui accident in care un prieten de al meu si-a pierdut viata acum 3 zile am hotarat sa fac un colaj dupa vestitul sticker cu " Motociclistii exista in trafic". nu stiu unde sa il postez sau sa il fac public asa ca il voi pune aici in speranta ca vor fi soferi care il vor vedea si se vor asigura mai bine inainte sa intre in depasire. multumesc
  11. Salut, atasez aici o harta cu locatia exacta. sper sa fie de ajutor.
  12. eu nu pot spune decat ca era un baiat exceptional. genul de om pe care atunci cand il vedeai simteai ca vrei sa iti fie prieten. cred ca la asta ar trebui sa ne gandim toti acum, ca alex nu mai este printre noi. cei care au avut ocazia sa-l cunoasca stiu despre ce vorbesc. nu mai aratati cu degetul incolo si-ncoace. lectia si-o invata fiecare. dumnezeul sa-l ierte!
  13. happymansmiling

    Gsx-r

    salut man, cred ca cel mai bine e sa alegi ceva care sa te reprezinte. daca tu consideri ca vopseaua cameleon(care de fapt asa se cheama in limba noastra romaneasca ) te reprezinta atunci e bine sa ii dai inainte asa. nu e o chestie de prost gust. japonezii inca folosesc pe masini cu multi cai putere acelasi fel de vopsea. daca iti place airbrush e iar o alegere foarte buna. ambele variante vor atrage multe priviri si mereu vei fi laudat sau criticat. toate cele bune! adrian din bacau ps. http://airbrushsite.com/ uite aici pe cineva care te poate ajuta cu o ideea doua trei. iar rezultatul e mai mult decat satisfacator!
×
×
  • Creează nouă...