Macke Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 comunitate moto? ... Pai mai frate, eu muream de bucurie acum vreo 2-3 anisori cand va strangeati la statuie si plecati impreuna cu motoarele turate. Acum ce vad ? O gramada de mari motociclisti wanna be , cu basini in cap , care se plimba numai prin centru si-si ambaleaza partaitorile. . O gramada de fito-bikeri , o "comunitate" chiar , care impresioneaza proastele din fata de la luceafarul . Uite acum , cum se cearta domnii...care-i mai tare , care are motorul mai puternic , care stie sa mearga mai bine.. Poate in unele privinte nu am dreptate , dar stiu sigur ca spiritul acesta dintre motociclisti nu mai e ca inainte. Mesaj completat Am uitat sa spun , nu ma refer la toti cei din Bacau. Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar cei despre care vorbesti nu sunt cei din club si nici cei pe care ii cunosc eu. Nu sunt cei care se dau pe o roata pe centru, nu sunt cei care umbla fara carnet si fac accidente, nu... Cornel s-a referit la faptul ca ar trebui sa existe o comunitate, sa nu ne certam din motive puerile si mai ales sa nu lasam egoismul prezent la multi dintre noi sa ne conduca, ci sa incercam sa facem lucrurile sa mearga bine pentru toti. E cam politicianist mesajul meu, dar stiu sigur ca ai sa il intelegi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Scuze dar nu stiam unde sa vi le las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 (editat) Pfffff valeeeeeeu!Io ti-l dau frate ca suntem prieteni da' tu iti dai seama ce bataie urmeaza sa-mi iau io de la fata? Mesaj completat Dar stai sa posteze Cez Ro sa vedem ce-a rezolvat el mai intai si dupa aia poate poate Fratee ! Go ON ! She`s free ... soo Why Not !? N`am reusit sa iau legatura deloc dar sincer nu am super`insistat desi se merita . Cel putin pe sfarsit de saptamana nici o sansa ( super beat ) ) SAru`mana pt ajutoare! Tot dau de baut ! Editat Septembrie 21, 2009 de CeZ_Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Fratee ! Go ON ! She`s free ... soo Why Not !? N`am reusit sa iau legatura deloc dar sincer nu am super`insistat desi se merita . Cel putin pe sfarsit de saptamana nici o sansa ( super beat ) ) SAru`mana pt ajutoare! Tot dau de baut ! Ia lasa-mi nr tau de tel pe PM si poate poate te rezolv......Bautura bat-o vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 Ia lasa-mi nr tau de tel pe PM si poate poate te rezolv......Bautura bat-o vina! 0741 911 509 Nu`mi fac griji ca sigur n`o sa mi`l ia vreo gagica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Ia lasa-mi nr tau de tel pe PM si poate poate te rezolv......Bautura bat-o vina! hm....si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 (editat) hm....si eu? wa frate.....omu' s-a abonat inaintea ta.......dar gasim noi ceva si pt tine printre "utilizatoarele" noastre ....daca nu,te astept la Londra....iti dau o negresa Editat Septembrie 24, 2009 de the_doctor_vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 (editat) wa frate.....omu' s-a abonat inaintea ta.......dar gasim noi ceva si pt tine printre "utilizatoarele" noastre ....daca nu,te astept la Londra....iti dau o negresa doctor vlad... ce exemplu dai tu la oamenii noi de pe forum care vor sa se apuce de motociclism? tu in avatar te dai pe o roata fara casca.... Editat Septembrie 25, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 wa frate.....omu' s-a abonat inaintea ta.......dar gasim noi ceva si pt tine printre "utilizatoarele" noastre ....daca nu,te astept la Londra....iti dau o negresa stai linistit frate, ca glumeam....nu.mi trebuie nici un numar si nici o negreasa...oricum o sa vin si eu la londra....mai intra pe net sa mai vorbim, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_doctor_vlad Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 stai linistit frate, ca glumeam....nu.mi trebuie nici un numar si nici o negreasa...oricum o sa vin si eu la londra....mai intra pe net sa mai vorbim, bafta! Stiu stiu ca glumesti.....te astept:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Salut Nu am stiut unde sa postez, asa ca am ales topicul asta, sper sa fie ok. Despre ce e vorba: La vara, in august, planuiesc o iesire mai lunga si as avea nevoie de informatii despre cazare in Bacau sau imprejurimi, ieftin, gen hostel sau pensiune, pentru o noapte Daca stiti ceva, va rog sa imi trimiteti pm. Merci fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 cine are nr de telefon al domnului bil cu bmw-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 @mertan, toti il avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Va rog semnati petitia de mai jos... Salvati o rasa, Va multumesc http://www.petitieonline.ro/petitie-p22164044.html Editat Decembrie 23, 2009 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 cine are nr de telefon al domnului bil cu bmw-ul? 0754432869. noul meu nr de tel. mai rar pe sectiunea bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Stie cineva la care societate de asigurari gasesc un RCA mai rezonabil la pret? Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 nu stiu care are cel mai bun pret...dar iti pot spune ca la euroins se poate plati in rate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 http://www.rca-ieftin.ro/ http://www.asigur.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 da un tel la 0334 40 50 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 membru "FREE WOLF" Piatra-Neamt, locuitor al Buhusi-ului si cunoscator al multora dintre voi, va saluta Razvan...in ordine, au trecut prin mana mea un nipru, un marauder, un intruder de 800 si acum...tot intruder, dar de 1500 S-a o stapanesti sanatos.....frate de suferinta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 S-a o stapanesti sanatos.....frate de suferinta !! asta nu-i suferinta; e placere pura...in sara asta, pe -10 grade, io ii schimbam semnalizarile pe fata... doar n-oi fi masochist, da-o draq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 asta nu-i suferinta; e placere pura...in sara asta, pe -10 grade, io ii schimbam semnalizarile pe fata... doar n-oi fi masochist, da-o draq Ma refeream ca ai un motor super fain ! sa-l stapanesti sanatos fara incidente ! Si ma refeream la replica "frate de suferinta" deoarece facem parte din FREE WOLF si nu am vrut sa fiu rautacios cu tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mekkaman Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Ma refeream ca ai un motor super fain ! sa-l stapanesti sanatos fara incidente ! Si ma refeream la replica "frate de suferinta" deoarece facem parte din FREE WOLF si nu am vrut sa fiu rautacios cu tine ! bai da esti culmea; da nu mai tzii la gluma in 2010? ma stii pe mine botos de fel? pai mai vesel ca mine...putina lume... treci incoa sa-tz iei o ciufuleala pt asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei cristea Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Uite bil cam cum arata motorul inainte de accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate