rzv28 Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Eu stiu pana pe la granita cu Harghita , nu mai stiu cum ii spune ... a fost si o tabara acolo , e practicabil dar mai departe nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 pentru cine este fan al genului : concert unplugged&folk cu trupa" 8 si un sfert" sambata seara la orele 20.15 la 2 roti caffe. intrare libera Mesaj completat poate sunt unii interesati. bagati un ochi : http://www.kristofer93.com/2010/09/motocic...ncepatorii.html Mesaj completat poate sunt unii interesati. bagati un ochi : http://www.kristofer93.com/2010/09/motocic...ncepatorii.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Multumesc frumos ca ai anuntat Acuma vroiam sa dau si eu vestea,dar mi-ai luat-o inainte. Oameni buni, motociclistii cu experienta or sa le explice incepatorilor si celor care inca n-au motoare cum e treaba cu sportul asta. Cei interesati sunt asteptati maine, la 18, la barul "2 roti". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Oameni buni, motociclistii cu experienta or sa le explice incepatorilor si celor care inca n-au motoare cum e treaba cu sportul asta. Cei interesati sunt asteptati maine, la 18, la barul "2 roti". Foarte frumos Andreea; Felicitari pentru initiativa si pentru organizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Multumesc frumos Felicitari si tie pentru cum le-ai vorbit motociclistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Am vrut si eu sa ajung aseara dar am fost prins si nu am mai apucat. Cum a fost? Ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Or sa apara mintenas. Putintica rabdare, va rog Mesaj completat Primul articol a aparut deja pe Moto Lady (dupa cum e si normal). Diseara la stirile de la 20:15, pe 1 TV o sa arate ce si cum a fost, pe Ziarul de Bacau o sa apara maine, iar poze...sunt foarte putine si irelevante. Deci, care sunteti curiosi, uitati-va pe 1 Tv diseara (nu, nu merge site-ul lor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 stie cineva, ceva despre forestierul valea uzului-sanmartin? cati km are? practicabil? Au fost ai mei. Are vreo 50 km. E rau spun ei, mai ales ca s-a stricat mai tare de cand cu ploile. E pentru 4x4 sau de un un pegaso e ok. La inceput e mai "domestic" dar dupa aia depinde de ce moto merge pe el... Mesaj completat Vstromu' din cate stiu eu nu are scut dar e inalta. Cred ca poti sa treci cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Au fost ai mei. Are vreo 50 km. E rau spun ei, mai ales ca s-a stricat mai tare de cand cu ploile. E pentru 4x4 sau de un un pegaso e ok. La inceput e mai "domestic" dar dupa aia depinde de ce moto merge pe el...Mesaj completat Vstromu' din cate stiu eu nu are scut dar e inalta. Cred ca poti sa treci cu ea. l-am facut pana la urma prin august, drumul e ok pt o motocicleta de soft enduro, l-am facut cu varadero...acum cu v strom-ul nu m-as mai baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Sarbatori fericite tuturor motociclistiilor din jud.Bacau si nu numai... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 La multi ani 2011! Va urez un an cat mai bun, fara incidente, multe bucurii, sanatate si sa va mearga toate cum va este voua mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucay Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 La multi ani, fara incidente! Cand da caldura poate ne strangem sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 imi puteti recomanda o spalatorie pentru moto, cineva care stie ce are de facut... Mesaj completat imi puteti recomanda o spalatorie pentru moto, cineva care stie ce are de facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 (editat) imi puteti recomanda o spalatorie pentru moto, cineva care stie ce are de facut...Mesaj completat imi puteti recomanda o spalatorie pentru moto, cineva care stie ce are de facut... Exact perete in perete cu benzinaria Lukoil, intre Impar Auto si Lukoil. Pe langa Suruburi. Eu spal la ei de mult timp si sunt foarte multumita. Sunt foarte ok. Daca nu vrei sa dea cu jetul pe motor direct, le explici si asa procedaza. E 7 RON de motor. Nici nu te lasa sa astepti. Daca nu au loc te baga pe langa masini. Niciodata nu am asteptat mai mult de 5 min. Editat Martie 19, 2011 de suzukigsx550es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 dupa "podul cu lanturi" a doua spalatorie pe dreapta sau mai exact cea de la intrarea care da in piata de gros. baiatul e mobrist .5 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 nu merge nimeni la smaeb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 nu merge nimeni la smaeb? nu am auzit pe nimeni ...daca se aduna lumea poate merg si eu cu mobra , daca nu merg cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Aveti grija cei care aveti xenon pe mobre..ca eu era sa raman astazi fara certificat din cauza asta....am avut noroc de colegul organului care m-a oprit ca isi luase si omul motor si m-a lasat in pace....dar din ce vad astia vor sa se puna cu parul pe noi...prin centru nu mai circulam, xenon nu, acus o sa interzica si sa iti pui parbriz fumuriu ce uameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 tu erai oprit de gabori in fata la moldova si ala slabut te-a lasat sa pleci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Da...da ala mai gras era pus tare sa imi ia certificatul....asta slab a venit la mine si a inceput sa ma intrebe cat am dat pe motor , din ce an...ca ii place motoru...si mi-a dat drumu...oricum tre sa vad ce fac cu luminile de pe ea ca daca ma prinde iar ala ma arde sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 o fost cineva recent la Lacul Sf Ana? se poate ajunge pana la lac cu motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 am fost eu in iarna .. cu masina. (feb 2011) pana la tgsecuiesc e ok drumul, dupa care..e gropuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 am fost eu in iarna .. cu masina. (feb 2011) pana la tgsecuiesc e ok drumul, dupa care..e gropuit vreau sa o iau prin miercurea ciuc pe la baile tusnad bixad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 ala cica e mai distrus, cel putin cei din Baile Tusnad asa mi-au zis. Ca noi la intoarcere am vrut s-o luam prin M.Ciuc si nu ne-au recomandat. Daca mergi cu VStrom-ul...e mai ..linistitor, dar nu cred ca va fi usor .... Grija mare la CRATERE, gropile se ocolesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 ala cica e mai distrus, cel putin cei din Baile Tusnad asa mi-au zis. Ca noi la intoarcere am vrut s-o luam prin M.Ciuc si nu ne-au recomandat. Daca mergi cu VStrom-ul...e mai ..linistitor, dar nu cred ca va fi usor .... Grija mare la CRATERE, gropile se ocolesc din bixad ar fi 10 km pana la lac, dar daca nu se poate ma multumesc si cu o plimabare pan' la baile tusnad si retur auzisem pe undeva cica s-ar fi asfaltat recent... Mesaj completat din bixad ar fi 10 km pana la lac, dar daca nu se poate ma multumesc si cu o plimabare pan' la baile tusnad si retur auzisem pe undeva cica s-ar fi asfaltat recent... ce rau arata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate