adytzu142 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 am un fantic de 80 mai vechi am avut o problema la pompa de apa cu el am rezolvat cu pompa de apa am schimbat setu in el acum nu vrea sa stea nicicum la relantiu si knd sunt intr-a 4-a si trag de acceleratie pe la jumate nu trage bine cam ce ar putea fii?:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 o problema cu limba romana?!? (cred) am citit de doua ori postul tau si inca nu am reusit sa inteleg ceva, Mai fac o pauza si o sa-l mai citesc odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Trage intrerupt ? vezi sa nu traga are fals pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 1. Pentru cine nu stie ce e ala Fantic sa se uite aici http://en.wikipedia.org/wiki/Fantic_Motor 2. Setul e nou! Atentie! E necesar un regim de mers altfel decat "abuzul". 3. De racit se raceste bine? Bujia e cu cifra termica corecta? Carburatorul este reglat corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vampirroman Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 o problema cu limba romana?!? (cred) am citit de doua ori postul tau si inca nu am reusit sa inteleg ceva, Mai fac o pauza si o sa-l mai citesc odata. ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adytzu142 Postat Aprilie 30, 2013 Autor Share Postat Aprilie 30, 2013 1. Pentru cine nu stie ce e ala Fantic sa se uite aici http://en.wikipedia.org/wiki/Fantic_Motor 2. Setul e nou! Atentie! E necesar un regim de mers altfel decat "abuzul". 3. De racit se raceste bine? Bujia e cu cifra termica corecta? Carburatorul este reglat corect? dap totul este facut cum trebuie solutia cred ca ar fii muzicuta sau nu se alimenteaza bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate