TheSaint Postat Mai 2, 2013 Autor Share Postat Mai 2, 2013 Daca este intretinuta cum trebuie, aici excludem spuma din splalatorii, carpele lor minune si stersul prafului "pe uscat" o protectie normalapoate sa tina si 6-8 luni, exista protecti semipermanente sau permanente... la costuri pe masura. Iti dai seama ca ai nevoie de o reaplicare a protectiei cand vezi ca apa nu mai fuge de pe caroserie si ramane pe vopsea mai mult de cateva secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sagrath Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Bravos! Eu am modelul asta construit in '85. Mai curge din ea cate ceva saraca, mai da rateuri la relanti, dar merge. Foarte faina treaba ai facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Bravo. Frumos lucrat. Mai ca imi vine sa ma apuc si eu de treaba. (Dupa sarbatori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Iti multumim frumos Vlad pentru ce ai facut pentru noi...... Cea mai tare reactie a fost a tatalui meu " Oauuu....da cum naiba ai spalat-o asa ?? " Bravos! Eu am modelul asta construit in '85. Mai curge din ea cate ceva saraca, mai da rateuri la relanti, dar merge. Foarte faina treaba ai facut. Pai ce sa spun.....moto este intr o stare tehnica foarte buna si are un relanti perfect si este chiar in mintile ei , mai ales dupa ce am curatat si sincronizat carburatoarele.....Singura problema ce mai face este robinetul de benzina din cauza ca rezervorul saracul este foarte batran si are destul de multa rugina..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomcip Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 superb a iesit!! abia astept sa ies la o tura cu ea.., azi nu am avut timp deloc... mersi si de poze... sezonul meu e limitat asa ca o sa profit la maxim de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Mai 2, 2013 Autor Share Postat Mai 2, 2013 Multumesc frumos tuturor. Bravo. Frumos lucrat. Mai ca imi vine sa ma apuc si eu de treaba. (Dupa sarbatori ) de ce oare imi suna cunoscuta expresia asta... de maine ma apuc de invatat, de luni ma lasa de fumat... Mult succes si fara dureri de maini si spate Iti multumim frumos Vlad pentru ce ai facut pentru noi...... Cea mai tare reactie a fost a tatalui meu " Oauuu....da cum naiba ai spalat-o asa ?? " superb a iesit!! abia astept sa ies la o tura cu ea.., azi nu am avut timp deloc... mersi si de poze... sezonul meu e limitat asa ca o sa profit la maxim de ea... Multumesc frumos "fratilor" sa aveti parte de ea si sa o ingrijiti pe mai departe o sa caut o solutie si pentru rugina din rezervor, dar cum zicea colegul mai sus.. dupa sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Ai facut un pic de sudoare la el....Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomcip Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 o sa caut o solutie si pentru rugina din rezervor, dar cum zicea colegul mai sus.. dupa sarbatori aici e problema.. cu rugina din rezervor.... o solutie as fi gasit-o eu.., prin electroliza chimica... dar din pacate nu cunosc pe nimeni personal care s-a fi incercat.. numai asa din ce am citit pe net. daca a incercat cineva metoda asta.., il rog sa vina cu niste sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 daca te prinde ploaia o iei de la capat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheSaint Postat Mai 3, 2013 Autor Share Postat Mai 3, 2013 nu are nicio problema, acum toate suprafetele sunt tratate si curatarea se face mult mai usor. Binenteles ca tratamentele la plastice, cauciucuri vopsea se reinoiesc periodic, acum trebuie doar intretinuta nu reconditionata (vopea, plastic, aluminiu..etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 pai felicitari in cazul asta munca de chinez batran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate