cstelia Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Pai stai destul de aproape de mine... poate iti fac o vizita Si iti aduc si semnalizatoarele sa le vezi. 0722858466 da un beep si te sun eu In rest, spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 Este perfect.Oricum si eu vroiam sa iti fac o vizita sa ma uit la motocicletele tale.Te sun cum am timp si stabilim o intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Chemati-ma si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 Chemati-ma si pe mine Off topic:Stii ca nu fac nimic fara tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 Am facut astazi sablonul aproximativ al ghidonului.Cam asa arata.In realitate arata foarte misto,in poza parca isi pierde farmecul.Partile unde vor sta comenzile vor fi putin mai scurte inspre interior si nu va avea colturile drepte ca in poza ci indoite rotund dar la un arc de cerc mic.Am pus si o poza cu ideea de aripa de spate inainte de taierea cadrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Am facut astazi sablonul aproximativ al ghidonului.Cam asa arata.In realitate arata foarte misto,in poza parca isi pierde farmecul.Partile unde vor sta comenzile vor fi putin mai scurte inspre interior si nu va avea colturile drepte ca in poza ci indoite rotund dar la un arc de cerc mic.Am pus si o poza cu ideea de aripa de spate inainte de taierea cadrului. imi place ca te misti bre..felicitari N-o sa ai probleme cu aripa aia pt ca e facuta pt roata mai mare?(in diametru) spor la treaba desi vad ca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 24, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2006 imi place ca te misti bre..felicitari N-o sa ai probleme cu aripa aia pt ca e facuta pt roata mai mare?(in diametru) spor la treaba desi vad ca ai Da este aripa de pe roata de fatza.De abia acum incepe greul.Merci de urare,o sa am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 spor la treaba k si eu amu lucru la un chopper las k ne vd la intruniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 M-am hotarat sa fac cadrul rigid.Am impresia ca ma complic,dar ori fac o treaba ori nu mai fac nimic.Problema va fi cu cardanul.Trebuie sa fac prinderi pe carcasa grupului ca sa prind cadrul in suruburi,sa il pot si scoate pentru intretinere.Cam asa este ideea.Si va ramane jumatate de bascula,partea cu cardanul pentru maneca care acopera cardanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Cadru rigid... Buuun, buuun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 ori fac o treaba ori nu mai fac bine gandit cadru rigid rules daca tot te-ai prins in hora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 salut ..... frumos dar cum spuneai fai un cadru rigid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 10, 2006 Share Postat Decembrie 10, 2006 Multumesc Alex (easybiker) pt rezervor. Putine cuvinte, multa recunostiinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 10, 2006 Autor Share Postat Decembrie 10, 2006 Pentru nimic.Chopperiti-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Domnu, cam stagnati, sau mi se pare mie? Io cred ca nu ma mai apuc de bobberit pe al meu, cred ca-l dau si ma bag la un HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2007 Domnu, cam stagnati, sau mi se pare mie? Io cred ca nu ma mai apuc de bobberit pe al meu, cred ca-l dau si ma bag la un HD. Am stagnat o vreme din diverse motive.Lucrurile se vor remedia cat de curand.Va urma. Iti urez succes cu Harleyul daca te-ai haotarat. Merita. Eu momentan nu pot sa ma gandesc asa departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Baga mare! Tare sunt curios cum o sa iasa. Ma gandeam sa-mi cioparesc si eu Husky-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 28, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2007 Baga mare! Tare sunt curios cum o sa iasa. Si eu !! LOL! Ma gandeam sa-mi cioparesc si eu Husky-ul... Cat dureaza. Chopperim si enduro! Cristi,stii ceva despre cromare in Timisoara? Eu m-am interesat iar si nimic.M-am apucat iar de lucru si nu imi vine sa cred ca nu am unde sa cromez in Timisoara. Daca vrei sa faci un chopper parca toate sunt impotriva ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 poze poze poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Cristi,stii ceva despre cromare in Timisoara? Elba cica nu mai face pentru persoane fizice. Stiu ca baia de Cu/Ni/Cr exista inca, deci probabil ca trebuie o "pila" in interior. Am auzit ca ar mai fi un atelier privat care face acoperiri cu argint si aur, dar executa si cromare. Din pacate nu am aflat unde este acest atelier. Acoperiri cu Cadmiu, Nichel si Crom facea intr-o vreme si Eletrotimis-ul. Nu am nici o relatie acolo ca sa aflu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 Aia cu aurul sunt din Arad. O sa ma interesez si la ei. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 pai cu lucrul cum ai evoluat? baga niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 da...... vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iula Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 ar fi interesant sa vedem niste poze pt. ca,chiar esti indrasnet cu proiectul.. .spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 Easy, m-am laudat cumva ca o sa am cat de curand rezervor frisco? Traisca nenea ala de mi l-a dat, ca e om de om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate