kata Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 ai vazut asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 ai vazut asta? Da,m-am gandit si eu la solutia asta dar ideea mea nu este asa. Este rigidizare cu teava in loc de telescoape.Cum se facea in `60-`70. Ala este motorul lu` nevasta-ta ,ce spuneai ca te apuci sa-l decupezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 nu mah! vrei sa moara? ala ii unul ce l-am gasit pe net (clubchopper) si m-am gandit ca ti-ar servi ca inspiraie. ai mai facut ceva la al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Nu prea mult dar mergem inainte. Vine in curand, incet dar vine. Tu cum stai cu motorul? Baga niste poze pe topicul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 Astazi am teminat de taiat si finisat scaunul. A iesit super fain. Am ciocanit si polizat la el de mi-au sarit capacele dar merita.Wittkop din anii `30. Uitati-va mai jos la poze sa vedeti ce bijuterie. Trebuie doar sa-l duc la tapitat si sa-i schimb suruburile oribile care sunt pe el. Am terminat si aripa spate de taiat si finisat. Mai trebuie sa-i dau gauri si sa-i fac suport-ul pentru bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 (editat) killer scaunul! vine si la mine saptamana asta sper. aripa aia asa cu profil patrat o sa ramana? Editat Martie 14, 2007 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 killer scaunul! vine si la mine saptamana asta sper. aripa aia asa cu profil patrat o sa ramana? Nu este chiar patrat.Este o forma foarte faina ,un fel de curbura cu muchie. Acolo unde am lasat urechiusele alea o sa vina date gauri pentru sissy bar (daca ii fac,nu m-am hotarat inca) sau doar suportul de aripa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Super tare seaua.......dak ar fi dupa mine nu as pune nimik pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 este de la festival saua? la talpa parca nu seamana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 Nu ,nu este de Izh ,este din ani 30. Este probabil de pe ceva Indian sau Harley sau cine stie. Eu l-am cumparat de la Basty acum cam un an,el stie probabil ce provenienta are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate