crazvy Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 (editat) judetul Caras Severin, drumurile 67D si 57B ca de obicei las pozele sa vorbeasca Cheile Tasnei Woody was here? Cheile Pecinisca pe la bifurcatia spre satul Cerna cascada Bigar si imprejurimi Ochiul Beiului si cascada Beusnita si un pasager clandestin dornic de senzatii tari e Valea Cernei, rog un moderator sa corecteze titlul, multumesc Editat Mai 7, 2013 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Felicitari pentru traseul ales! La paralela 45 acolo drumul este senzational - De acolo pana in Resita (daca asa ai mers) ai numai curbe una dupa alta pe o distanta de 60 kg aprox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 8, 2013 Autor Share Postat Mai 8, 2013 deja ma saturasem de curbe pe la Anina n-am ajuns pina la Resita, am mers spre Oravita unde n-am prea vazut indicatoare spre rezervatia Nerei Felicitari pentru traseul ales! La paralela 45 acolo drumul este senzational - De acolo pana in Resita (daca asa ai mers) ai numai curbe una dupa alta pe o distanta de 60 km aprox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Frumoase cheile si 'pisatorile' respective! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 felicitari, foarte frumoase pozele, uite de aia ne mandrim cu tara asta..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 8, 2013 Autor Share Postat Mai 8, 2013 felicitari, foarte frumoase pozele, uite de aia ne mandrim cu tara asta..! mersi eu numai am apasat declansatorul si oricum pozele sint o palida reflectare a realitatii ar mai fi aerul de munte, aroma florilor de liliac, salcam si castan fosnetul frunzelor, susurul apei, cintecul pasarelelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate