Vizitator alexpredagti Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Va salut si bine v-am gasit! Aceasta este "bicicleta" mea la care tin foarte foarte mult si de care sunt super multumit. Dupa doua Suzi, un GS 500, pe care practic am invatat sa merg si un GSX 750, ambele destul de vechiute, clasice dar dpdv functional, ireprosabile, am trecut, printr-o conjunctura favorabila, la aceasta bijuterie. Este al doilea an in care ma bucur de ea, anul trecut facand impreuna cu mini gasca mea de "bikeri", trasee superbe ( Transfagarasan, Transalpina, etc ) si ma simt din ce in ce mai bine si mai aproape de ea. Daca aveti sugestii sau reclamatii, astept cu interes ) PS Alex este numele meu, am 33 ani, Bucuresti. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teddydk Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 frumoasa jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Sa o stapanesti sanatos!Cum te descurci cu ea prin oras?Nu se incinge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexpredagti Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Sa o stapanesti sanatos!Cum te descurci cu ea prin oras?Nu se incinge? Ba da ( si sufla ventilatorul de iti prajeste " jucariile" ).... ideea e ca nu prea merg in oras cu ea, mi se pare periculos, sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Salut, Poti sa pui si o poza cu motorul din partea stg vreau sa vad exact unde este montat crash padu-ul. ps:super mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 e super,sa te bucuri de ea,investeste intr-un amortizor de ghidon !! felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 foarte frumoasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Foarte frumoasa! .Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexpredagti Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 e super,sa te bucuri de ea,investeste intr-un amortizor de ghidon !! felicitari Mersi. Nu cred ca e necesar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 multa bafta ! o sa te trezesti ...CURAND ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leloy Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) Si eu dupa Kawasaki 750 Ninja, mi-am dorit tot un R1, insa la insistentele unor amici, am ales un Fazer FSZ 1000. Are aceeasi mecanica ca si R1, mai putin biciclistica, si fiind invatat cu S.S. mereu ating cu scaritele in curbe in care cu Kawasaki nu pateam atat de des acest lucru !! ! Sa o stapinesti sanatos , si fara incidente !!! Editat Mai 24, 2013 de leloy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Felicitari pentru alegerea cauciucurilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexpredagti Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Felicitari pentru alegerea cauciucurilor! Multumesc. Get ready! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate