hypnotech24 Postat Mai 28, 2013 Autor Share Postat Mai 28, 2013 releul ala ieftinache de pe louis e ok? costa 13 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShMan Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Daca ai putina indemanare poti sa iti construiesti tu unul, eu am facut mai demult unul (nu am vrut sa dau banii pe unul din comert). Dezavantajul e ca trebuie sa ii faci niste reglaje pe mobra ca sa obtii frecventa si factorul de umplere dorite cu doua trimmere, dar aia nu ar trebui sa fie greu. Schema de principiu e mai jos (nu sunt sigur daca la valorile alea am ramas si eu). Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Ciao. Am pus si eu semnalizatoare cu leduri pe fata. Pe spate au ramas cele cu bec (5 W). Problema: cand semnalizez dreapta, pe spate, clipeste f slab si becul stanga. Si invers la fel. In fata ledurile merg ok. Ce poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 E o tensiune reziduala care reuseste sa aprinda led-urile, si care este aplicata in circuitul de semnalizare prin bord, unde ai martorul de semnalizare. Nu are nimic instalatia, e normal sa se intample asa. Iti mai trebuie niste semnale, ca sa mai cresti rezistenta circuitelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 mersi dar nu ledurile le aprinde. ledurile nu palpaie ci becurile din spate, pe partea opusa celui in functiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 dar am inteles ideea. are cava daca il las asa? nu deranjeaza, pe lumina puternica nici nu se vede, am remarcat doar pe inserat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate