Stefkw Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Salutari , acesta este primul meu post legat de motocicleta mea . Kawasaki zx6r , 1999 . Momentan am facut doar 3000 km cu el si pana in momentul de fata sunt mai mult decat multumit . Tin sa mentionez ca este prima mea motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 iai frumos,sa il stapanesti sanatos,celalalt ninja este un 1200 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 frumoasa piesa sa ai bafta de iel si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefkw Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Multumesc frumos , cealalta este o Aprilia RSV 1000R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) Sa o stapanesti sanatos! Am avut si eu un zx6 din acelasi an sezonul trecut. Tot ca primul motor. Era mult mai violenta decat z-ul pe care il am acum. Ai grija cu acceleratia ca trage de rupe Editat Mai 29, 2013 de nutzugl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefkw Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 Multumesc frumos .Trage bine , sunt multumit si imi place modul in care livreaza puterea . Totusi as vrea o parere , din punct de vedere estetic . Cum arata mai ok ? ... cu parbrizul verde , sau negru cum este in prima poza ? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Tot negru zic si eu. Eventual ia ti un parbriz mai ridicat duble bubble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate