Vizitator GSA Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 am venit. am prins ploaie numai pe autostrada la intoarcere. 4 am venit cu bacul pe la silistra, restul s-au intors prin giurgiu. ne-am cam lungit dar a fost ok. in bulgaria totul se desfasoara mai rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 A fost revigorant, placut, atmosfera relaxata si vesela. Am ajuns acasa infrigurat de ploaie si cu vreo doua ore intarziere fata decat imi planificasem. Una peste alta m-am simtit bine si a fost exact ce mi-am dorit, la final de saptamana, o binevenita deconectare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Si eu am ajuns uda pana la piele. Dar cu toate astea, a fost foarte frumos. Mi-a placut iesirea si compania tavarasilor de calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Si eu am ajuns uda pana la piele. Dar cu toate astea, a fost foarte frumos. Mi-a placut iesirea si compania tavarasilor de calatorie. bravo zapacito cm ai mers? ti ai mai dat drumu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 bravo zapacito cm ai mers? ti ai mai dat drumu? daaa! a fost super! am inceput sa-mi revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Am ajuns si eu cu bine murat pana la piele si cu cizmele pline de apa, dupa un drum sinistru pe ploaie, cu vizibilitate redusa,pe Centura si pe A3. Am luat contact cu ploaia inca de la Kavarna, la pranz, apoi o scurta repriza inainte de Silistra. Traversarea Dunarii a fost ok, iar de la iesire din Calarasi pana acasa, am mers numai prin ploaie. Una peste alta o iesire reusita. Noi am plecat de sambata si am prins vreme frumoasa. Dumineca a fost asa cum am prezis. O sa revin cu amanunte si cu poze mai tarziu, la rubrica Poze din intalnirile pe doua roti. Nocte bonam, cives! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 imi cer scuze, nu am mai oprit la gaz in autostrada, mai aveam si incepuse o ploaie cam nasoala, i-am dat viteza sa ajung pe lumina. gs-ul asta mi se pare cel mai potrivit pt conditii meteo nasoale, probabil din cauza ghidoanelor mai largi, mergi in siguranta pe ploaie cu 110-130. cu k-urile mergeam 90-110. mai sus de 140 e risc maxim de acvaplanare cand dai in balti, am patit-o, iti fura roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Am ajuns si eu cu bine murat pana la piele si cu cizmele pline de apa, dupa un drum sinistru pe ploaie, cu vizibilitate redusa,pe Centura si pe A3. Am luat contact cu ploaia inca de la Kavarna, la pranz, apoi o scurta repriza inainte de Silistra. Traversarea Dunarii a fost ok, iar de la iesire din Calarasi pana acasa, am mers numai prin ploaie. Una peste alta o iesire reusita. Motociclist adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu,Marius si Alex am optat pentru Silistra-Ruse-Buc. Am avut mare noroc ca nu ne-a plouat nici macar o picatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Eu,Marius si Alex am optat pentru Silistra-Ruse-Buc. Am avut mare noroc ca nu ne-a plouat nici macar o picatura. Norocosilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 imi cer scuze, nu am mai oprit la gaz in autostrada, mai aveam si incepuse o ploaie cam nasoala, i-am dat viteza sa ajung pe lumina. gs-ul asta mi se pare cel mai potrivit pt conditii meteo nasoale, probabil din cauza ghidoanelor mai largi, mergi in siguranta pe ploaie cu 110-130. cu k-urile mergeam 90-110. mai sus de 140 e risc maxim de acvaplanare cand dai in balti, am patit-o, iti fura roata. Stai linistit. Chiar nu era cazul sa mai opresti, daca mai aveai gaz suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate