danimalu Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Salut! Imi poate zice cineva exact cat trebuie pus in fiecare brat de la furca? M-am uitat in manual si am gasit ceva de genu 538 cm3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Vezi aici http://www.louis.de/_30fee843faf10323ef05631d71c270bd71/index.php?topic=bikedb&CONTENT=auswahl&bikedb_typ_id=&MARKEN_ID=15&GRPKZ=1&CCM=6&sort=hub sau aici http://ew5.earlweb.com/search.php?sector=2&site=41®ion=59&language=5&brand=45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 1, 2013 Autor Share Postat Iunie 1, 2013 533 zice,no multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Zi si tu ceva gen "se poate inchide" poate vede vreun moderator/admin si il inchide, altfel se mai trezesc inca 100 sa despice firul in 4 si o sa fie topicul sus inca 2 sapt de acum inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 1, 2013 Autor Share Postat Iunie 1, 2013 aha,INCHIS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 538 cm3 inseamna 538 ml. greu tare! cand lumea spune la motoare ca-s de "un litru" la ce se refera oare? logica asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) si eu am intrebat daca e buna cantitatea,nu ce inseamna cm3,asa ca te rog citeste mai atent. Editat Iunie 2, 2013 de danimalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) si daca pe luis zicea ca nu e bine , tu te luai dupa ei ? sau dupa manual ?din moment ce ai manualul in fata ce mai intrebi . daca cineva zicea ca trebuie mai mult sau mai putin , ce faceai? Editat Iunie 2, 2013 de defcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 o sa ma iau dupa manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) si daca pe luis zicea ca nu e bine , tu te luai dupa ei ? sau dupa manual ?din moment ce ai manualul in fata ce mai intrebi . daca cineva zicea ca trebuie mai mult sau mai putin , ce faceai? Chiar crezi ca 5cm3/ml fac asa mare diferenta, mai ales in cazul motorului lui, sa nu mai zic ca de multe ori nu poti masura o cantitate chiar asa de precis. Ati inceput toti sa despicati firul in 4. Editat Iunie 2, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 eu am sa pun 540 si gata. INCHIS! INCHIS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate