Lancelot Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 (editat) A fost furtuna in toata regula.... Ploaia a inceput cam la 20-30 km de Edirne, inainte de Havsa si a continuat pana la Galipoli. Am tras pe dreapta sa ne punem costumele de ploaie, ca nu mai puteam continua asa. In cele din urma ne-am oprit la o benzinarie pt ca nu se mai putea merge, vantul batea cu putere din lateral si nu mai aveam vizibilitate din cauza ploii dese. Am stat acolo o ora jumate-doua, dupa care ne-am facut curaj si am continuat. Am mers asa prin ploaie cam 150 km. De plecat, am plecat la 7:30 de la OMW si am ajuns la Kabatepe la 18:30. Editat Iunie 20, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Pe drumul spre Skopje ne-a plouat aproape tot timpul atat in Bulgaria cat si in Macedonia.Iti vine sa te lasi de motociclism. A fost furtuna in toata regula.... Ploaia a inceput cam la 20-30 km de Edirne, inainte de Havsa si a continuat pana la Galipoli. Am tras pe dreapta sa ne punem costumele de ploaie, ca nu mai puteam continua asa. In cele din urma ne-am oprit la o benzinarie pt ca nu se mai putea merge, vantul batea cu putere din lateral si nu mai aveam vizibilitate din cauza ploii dese. Am stat acolo o ora jumate-doua, dupa care ne-am facut curaj si am continuat. Am mers asa prin ploaie cam 150 km. Incep sa observ un sablon... Prin Romania nu va plimbati? In anumite zone e deja seceta, iar preotii nu au acelasi succes ca voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate