BlackBone Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 (editat) Puteti sa-mi recomandati un model de curea de transmisie si niste role variator pentru un Aprilia Area 51? Pe curea scrie Yamaha 3aa-17641.Din cate am vazut asta e standardul pentru scuterele cu motor Minarelli(desi am obs ca sunt mai multe dimensiuni).Rolele de ghidaj, nu stiu ce gramaj au, deci nu stiu cu ce as putea sa la inlocuiesc.merci mult. Editat Iunie 5, 2013 de BlackBone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Puteti sa-mi recomandati un model de curea de transmisie si niste role variator pentru un Aprilia Area 51? Pe curea scrie Yamaha 3aa-17641.Din cate am vazut asta e standardul pentru scuterele cu motor Minarelli(desi am obs ca sunt mai multe dimensiuni).Rolele de ghidaj, nu stiu ce gramaj au, deci nu stiu cu ce as putea sa la inlocuiesc.merci mult. salut,curea alta fata de original trebuie sa fie 747 /16,5,adica lungmea si baza trapezului,mai merge si 751/16,5,ca role iti trebuie 15/12 de la 4,5 g standard pana la 9g dar va pleca greu de pe loc, daca ai pui set de 80 fluiera cu cele de 9g si te duci spre 80/90 ,dar eu as merge 5,5 maxim 6,5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate