Liviu M Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 O locatie frumoasa la poala unor versanti impaduriti de la marginea localitatii . Mancare buna la pret normal. Apa potabila din rezervoare tip naveta-container (tranparente) .Gazde amabile . Paza cu jandarmi . Organizare excelenta . Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 A fost f frumos! Ma bucur sa vad ca si voi v-ati simtit bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Fara comentarii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Felicitari pentru oganizare si efortul depus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 Continuati cu poze aici: /index.php?/topic/698682-roata-de-foc-magureni-2013/ va rugam...! Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 tare frate bravo lor (organizatorilor) si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulius59 Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) FELICITARI organizatorilor, de asemenea BRAVO !!! participantilor, o intalnire f. reusita, cu multa bunadispozitie manifestata decent... eeh daca ploaia ne ocolea ce-ar mai fi urmat !?! Poate mai mult noroc la anu' . Ce nu inteleg eu, de ce atat de putine poze si filmulete postate, ca s-au facut la greu ; haideti cu ele ! Evenimentul asta merita mai mult. Am si eu cateva : ... NVEExport.0002.wmv NVEExport.wmv Editat Iulie 1, 2013 de iulius59 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDREI-PWR Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Am pus si eu fotografii dar in partea cealalta: /index.php?/topic/698682-roata-de-foc-magureni-2013/?p=3495535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate