beware ! Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 "Nu da banii pe prostii, bagi benzina si cu noi vii" )) Plecare de la Bucuresti (stabilim imediat ora si locul), spre Cheia, mancam ceva pe undeva (Il refugio, Brasov...) si mergem mai departe. Nu prea conteaza unde, atata timp cand ne intoarcem inapoi cand s-a intunecat. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 amatori sunt multi ne alaturam un grup mai mic dar mai dupa amiaza ............uni mai si lucram...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 amatori sunt multi ne alaturam un grup mai mic dar mai dupa amiaza ............uni mai si lucram...bafta Cat de dupa-amiaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy77 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 si eu m-as motori un pic la aceasta oferta cu interes astept detalii multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 Deci...noi suntem 2 motoare (3 pers). Intalnirea ar fi la intersectia Snagov cu DN1, la ora 11. Noi venim dinspre Snagov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 F tare ) Peste 180 views, si aproape 2 doritori. Nu degeaba "vorbeste lume-n sat" ca unii motociclisti, sunt doar de calculator..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 14, 2013 Autor Share Postat Iunie 14, 2013 Cat de dupa-amiaza? Daca inca vreti sa veniti dupa noi, da-mi nr de tel pe PM si va spunem unde suntem, la ora la care ati putea veni voi, ne vedem acolo...zona Bv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 F tare ) Peste 180 views, si aproape 2 doritori. Nu degeaba "vorbeste lume-n sat" ca unii motociclisti, sunt doar de calculator..... Sau poate traseul si compania nu trezesc interes, la asta nu te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Deci am vazut anuntul prea tarziu (azi la 12:30) .... ca altfel veneam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Afro Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 pfffffffffffaaaiiii de mine!!! vroiam si eu... nu prea stau pe forrum, dar va rog ca data viitoare cand se mai pleaca din snagov sa.mi lasatzi si mie un e.mail, please!!! razvan08_86@yahoo.com. Ms Frumos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate