mehrdad Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 asi vrau pt maine sa fac o munte ceva exemplu la castelu bran! sau alt departe ori cum maxim de 250 km! astept sugesti! daca sa mai ofere cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 (editat) esti imigrant? //merci Editat Iunie 22, 2013 de Andrei74n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Da, este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Nu e obligatoriu sa fie numai romani pe forumul asta, oameni buni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Sau numai albi si parfumati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei74n Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 nu-mi sariti in cap, eram curios ce nationalitati mai vin la noi (unde ne plangem ca e mai rau ca in Africa samd.) drum bun si sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehrdad Postat Iunie 23, 2013 Autor Share Postat Iunie 23, 2013 offff nu am sa mai scriu nimik in saitul asta ca mereu gasesc cate un destept sa comntaze! nu n sunt roman dar satu din 1991 in tara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 23, 2013 Share Postat Iunie 23, 2013 offff nu am sa mai scriu nimik in saitul asta ca mereu gasesc cate un destept sa comntaze!sate ti dicu vant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate