bibanu Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Exista vreo varianta de adaptare a unui kit de lumini pe un RM 250 care are magnetou?Am vazut ceva la un YZ 450 la care se vinde separat farul, regulator de tensiune, intrerupator, bobina de putere mare si inca ceva?Se poate , sau trebuie sa umblu in continuare cu lampasul in frunte?Dau niste daca primesc niste raspunsuri pertinente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Yo am auzit si am vazut asa ceva pt. cross...a fost modificat din masca ACERBIS (leduri) asa ceva a fost la M.Ciuc(jud. Harghita) la Fazi daca cunosti.(are un magazin de motociclete si accesirii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 La Zoli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 ...Dau niste daca primesc niste raspunsuri pertinente Jumate din beri dau si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 20, 2006 Share Postat Noiembrie 20, 2006 La Zoli? da, man...la zo,li le gasesti. Poti sa vorbesti si cu Cristi sa vezi daca are vreo idee... nr lui zoli e 0266310015-nr firma...cel de mobil nu ti-l pot da decat pe pm, dar iti ajunge asta de la firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2006 Multam!Sambata sau duminica, pe coclauri, daca vii, o sa iau niste bere in rucsac!Duminica daca aveam berea la mine, ma faceam manga, la cat am tras de motor sa-l scot din niste alunecari de teren de la Glodeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 no problem... berea o bagam cand ma intorc acasa, poate peste vreo 2 saptamani bafta mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate