useraaa Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) salut dragi utilizatori! imi pare rau ca poate pentru unii ating o tema dureroasa,am fost client fidel al unui foarte bun service moto racetek condus de catre Zabarcencu Sabin,facusem cunostinta cu el intimplator la o participare de motocross,din discutii am ajuns ca as dori ca motocicleta mea sa suporte careva modificari,am dat pe mina lui un R1 care in citeva saptamini me-a transformato intr-o adevarata bomba, din pacate anul trecut un prieten a accidentato grav si restaurarea nu mai era posibila,acuma dispun de un alt moto si as dori sai fac unele modificari,din pacate mecanicul care imi oferise modificarile nu se mai afla in viata,insa o inlocuire cu asa experienta nu pot gasi! rog poate cineva cunoaste un mecanic bun care ar putea face modificarile pentru a crea o noua bomba de viteza! cer scuze pentru gramatica proasta,cunosc slab romina Editat Iunie 28, 2013 de useraaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 28, 2013 Admin Share Postat Iunie 28, 2013 Completeaza-ti datele la profil, de unde esti, ca sa poti primi sfaturi adecvate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
useraaa Postat Iunie 28, 2013 Autor Share Postat Iunie 28, 2013 (editat) Completeaza-ti datele la profil, de unde esti, ca sa poti primi sfaturi adecvate.. sunt din ucraina,locuiesc in odesa,nu e problema sa vin in ro,caci nu odata am fost cu R1 pentru modificari si profilactica, la moment dispun de suzuki gsx-r 1000 k12,are abia 5000km parcursi ,insa numi place accelerarea si dupa 260km/h este prea lenta accelerarea,probabil este prea limitat,este suzuki european, plus as dori sa lungesc prima treapta pentru circuit nu am apelat la un simplu service centru deoarece nui nivelul care am nevoie,unicul mecanic care am cunoscut pina in prezent atit de bun a fost Sabin! Editat Iunie 28, 2013 de useraaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 pentru suzuki trebuie sa vb cu TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 Si io cred ca George iti poate face bomba pe care ti-o doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndiOliver Postat Iunie 29, 2013 Share Postat Iunie 29, 2013 TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
useraaa Postat Iulie 11, 2013 Autor Share Postat Iulie 11, 2013 TNG la moment are care probleme,mai sunt careva oferte? rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate