ctrad Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 (editat) Au venit pe la mine ceva prieteni si mi-au povestit cum acum cateva zeci de minute , s-a produs un accident in Tuzla . Ei spun ca ar fi un Suzuki alb cu negru . Masina , un Peugeot 407 , argintiu , a intors in sosea pe linia continua . Faza cea mai tare si cireasa de pe tort . . . . . . . . masina cica ar fi fost condusa de Saracila .... , frate/var (ceva neam) cu acel Saracila din scandalul Saracila vs motociclisti . Ambulanta au vazut-o plecand si doar ce a aparut politia criminalistica . Accidente , accidente , accidente . P.S.: am scris si eu ce mi s-a povestit si mie . Editat Iunie 30, 2013 de ctrad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 iar tuzla, iar scandal, iar saracila, iar........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Iunie 30, 2013 Autor Share Postat Iunie 30, 2013 Portiera sofer facuta praf , airbagul cortina sarit , motorul "s-a facut praf" imi spun prietenii . Nu au reusit nici sa citeasca pe el ce firma este , doar au presupus ca ar fi Suzuki . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gostrider R6 Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 trist rau ce se intampla . . .. nici nu iti mai vine sa iesi cu motoru pe strazi din o placere se face o suferinta. Pacat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Goldberg Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 E trist ca se intampla atat de des..totusi cred ca e doar o coincidenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theskipper Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Vre-o veste despre rider? daca e iar saracila ala, de data asta cred ca nu mai iese frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 Nu am gasit inca nimic scris prin presa online ... chiar nu se cunoasc alte detalii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate