Sari la conținut

Gostrider R6

INACTIV
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gostrider R6

  1. cum se mai simte baiatul ? ceva detalii ? asfalt uscat baietii !
  2. hm . . . sper sa nu fie grav !!!
  3. da ! ala care intrase in logan , statea jos nu avea treaba chill cu tigara in mana ! alt prost probabil era frateso lu taranoiu asta. Legat de pozele alea sunt mortale cu taranoiu ca sa nu mai zic de sfaturile colegului cum sa ingrijeasca motorul eu iti mai dau un sfat daca vrei sa dea rateuri pe toba mai ( haladite ) "sper sa intelegi" cuvantul ! daca nu exista google asa . . . baga niste nisip pe la busonul pe unde bagi uleiul de cartofi prajiti dai o cheie si dai asfalt uscat ! va fi ceva de genu POWER COMANDER ! asculta ca stiu ce zic. Succes P.S INCEARCA SA ITI FACI TUTORIALE PE YOUTUBE SA STIM SI NOI CUM SA NE INGRIJIM BIBELOURILE !!!! ASTEPTAM VIDEOURILE TALE DOCTORE !
  4. =)) LOL ! S-a trezit Rossi de ulita ) Topicul asta nu cred ca va avea moarte !
  5. OF . . . DIN NOU. R.I.P , CONDOLEANTE
  6. prea obosita fiinta asta sa mai faca umbra acestei planete si asa prea poluata de genu lui. . . !
  7. ULTIMA STRIGARE !!!! UN R6 LA SCHIMB BUTOIASE RIZOMA !!!! DAU BINE LA GAGICI !!! TOBA M4 GP ASTA SUNA SI MAI SI O SA FACA BUDINCA TARANCUTELE PE LA TINE IN LOC DE BRANZICA ! BONUS O PERECHE DE SOSETE CU POZITII ! Astept raspunsul tau (GOST RIDER)
  8. actibildu ala cu flacari ( flacarica ) cati CP iti mai da ? cine mai e ca tine ( mandrule) prin ghenele alea pacolo. Pacat rau ca a ajuns mobra la un retardat mintal de taran ca acest individ ! Si inca cati mai sunt ca el . . . cunosc foarte multii isi iau motoare scumpe si stau la barfa langa ele fac 1 km prin oras cu ele si dupaia fac pe expertii si comenteaza de x si y. Oricum faza cu ( a turato mult ca i placea si scotea flacari . . . e bestiala ) dar e si in acelasi timp jalnica. Trist rau ! A si inca ceva . . . vezi ca intreaba tarancile de prin Brasov de la mine de tine , vor sa te cunoasca sa le arati atelajul ! Baga-i undelemn de la Bunica si hai paici sa faci Senzatii !!!
  9. 300 v de la motul e best choice !!!! daca ti la ea si o respecti baga-i un 300 v , a mea numa asa ceva vede e foarte bun !! eu am in r6 meu 54 mi km si de data asta mi sa recomandat de la service de la my moto 15w 50 300 v pana acum i bagam 10w 40 dar find f cald e bun unul mai grosut ! asfalt uscat. legat de mobra , foarte frumoasa ! asfalt uscat
  10. bad florentina da stau la etaj . . . l-am desfacut bucati si l-am urcat
  11. Sezonul acesta parca e ca niciodata ! e carnagiu ! pacat. Grija mare COObra daca poti mai incolo sa pui video . . . sa invatam din greseli !
  12. O mica plimbare la Belvedere Am inteles din ce mi-au zis si alti ca si la my moto brasov le-a sters contul . . . cica a facut admin curatenie la cei cu putine posturi . . . asa am auzit acum chear nu stiu multumesc baietii de aprecieri ! Mica (BESTIE) a primit astazi un set de buji ngk noi , ulei motul 300v 15w 40 , filtru ulei , filtru benzina , curatat si sincronizat carburatoare. O poza de actualitate '' In the night '' I love IT !
  13. ha ha ha ce tare e baiatul care a postat ) ma amuza rau . . . unde era ursu ha ha ha ! saracu om se plictisea si nah . . . ce sa faca si el se ia de cine poate , ar fi mai interesant un duel fata in fata nu tu cu 4 iar noi cu 2 ! asa-i romanu (semcher intre 4 pereti ! )
  14. Sanatate multa ! si refacere rapida colegului , asfalt uscat la toti si ochii in 4
  15. foarte frumos topicul . . . RIP
  16. pf . . . no comment numa imbecili prin trafic , din pacate nu putem scapa de ei nici cum
  17. salut, frumos r 1 chiar superb ! acum detin si eu un r6 de care sunt foarte multumit dar sper in viitorul apropiat sa fac si eu cunostinta cu o bestie la fel aceeasi an imi doresc si eu , asfalt uscat camarade ! numai bine sa te bucuri de el legat de ce se spune pe aici , no comment asa e romanu invidia etc , sau poate un gand bun ei stiu cel mai bine. ! Repet inca o data sa te bucuri de ea cat poti de mult .
  18. chear de cateva zile ma gandeam zic . . .ce bine ca nu se mai intampla nimic . . . pacat asfalt uscat la toti !si numai bine . . .
  19. Bucuresti=Jungla !!! nu ma mira nimic sincer... pacat pt rider , i vrei binele cuiva si el . . . NO COMMENT
  20. Omg .. . . . ce tampit ne face de ras pe toti si dupaia ne intrebam de ce nu avem respect. . . la puscarie cu tine !
×
×
  • Creează nouă...