ianachim Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 fox man nu uita ca tu faci sub o ora sa fii la granita la bulgari pe cand el are juma de tara de luata sub roti.... adica e NASPA suceava - lefkada dintr o 'mana.... mai aproape ai samotraki .... superba si salbatica thasos .... cu de toate sidonia ..... paradis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 14, 2013 Autor Share Postat August 14, 2013 daca tu asta ai inteles,e de bine. esti si tu ca si rudele mele din zona aia ? sa fie cu sanatate eu nu dau lefkada pe nimic , chiar daca sunt faine si restul ma rog, toate insulele ionice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 daca tu asta ai inteles,e de bine. esti si tu ca si rudele mele din zona aia ? sa fie cu sanatate eu nu dau lefkada pe nimic , chiar daca sunt faine si restul ma rog, toate insulele ionice e mult sa-l fac dintr-o bucata. mai studiez. pana una-alta, un mic clip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Mamă, mamă, ne-ai imbolnavit pe toți cu clip-ul asta.....superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Pentru mine lefkada a fost senzationala si fffff ieftina.Am gasit cazare la 30euro/noapte in ligia aproape de nidri si lefkas town.Am vazut destul de multi romani dar civilizati nimic iesit din comun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 leșul ala ce facea acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 e mult sa-l fac dintr-o bucata. mai studiez. pana una-alta, un mic clip mergi suceava - alexandropoli prima zi si alex-lefkada ziua a doua e cel mai echilibrat si nici nu ti strici vacanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 mergi suceava - alexandropoli prima zi si alex-lefkada ziua a doua e cel mai echilibrat si nici nu ti strici vacanta probabil plec de joi, in jur de 16.oo. planul e sa ajung pana la bucuresti, sau chiar dupa bucuresti si restul pana in lefkada sa-l fac a doua zi. e ok traseul asta? https://maps.google.com/maps?saddr=Bucharest,+Romania&daddr=Levkas,+Lefkada,+Greece&hl=en&sll=39.978464,23.280122&sspn=4.14996,10.821533&geocode=FXT8pQIdUVCOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFdaMUAIdX_Y7ASmzTf6oGkpcEzHd77NEUhxs0w&oq=bucu&t=h&mra=ls&z=6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 14, 2013 Autor Share Postat August 14, 2013 Prin sofia e cel mainscurt.alex e pt thassos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Prin sofia e cel mainscurt.alex e pt thassos fox, ianachim, hai ca voi ati mai fost. ajung pe insula. incotro s-o iau? ma refer la cazare in primu rand. ca pe urma bantui eu peste tot. de data asta nu vreau la cort. voi rezervati pe booking sau vedeti la fata locului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 omule eu am stat aici http://www.lefkada-villas.com/ 100 euro pe noapte toata vila cu piscina proprie adica ori and poti sa faci baie " in curu gol locatia e pe un varf de munte de unde vezi marea si insula scorpio a lui onasis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 omule eu am stat aici http://www.lefkada-villas.com/ 100 euro pe noapte toata vila cu piscina proprie adica ori and poti sa faci baie " in curu gol locatia e pe un varf de munte de unde vezi marea si insula scorpio a lui onasis nu-i bun. o sa stau 6 nopti. cel mai mic pret e undeva la 210 euro vila, dar trebuie minim 8 nopti. mai e o vila care se poate inchiria, dar pt 6 nopti costa 2940 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 suna si comenteaza la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 19, 2013 Autor Share Postat August 19, 2013 fox, ianachim, hai ca voi ati mai fost. ajung pe insula. incotro s-o iau? ma refer la cazare in primu rand. ca pe urma bantui eu peste tot. de data asta nu vreau la cort. voi rezervati pe booking sau vedeti la fata locului? e cazare "gramezi". eu sugerez zona vasiliki - ai si mare si loc de " baza" de unde sa explorezi. daca esti mai " clubist" ramai in " nord". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Eu am stat in Ligia intre nidri si lefkada cu 30/noapte cazare decenta.Iti las nr de tel 2645071297,69380330541 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
creep Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 de mentionat ca in Kefalonia sunt doar 3 sensuri giratorii, si alea au sensul de mers cum era in Romanica pe vremuri. adica prioritate de dreapta, chiar daca esti deja in sensul giratoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Am fost in Lefkada la inceputul lunii. Intradevar este o destinatie care merita toate eforturile. Am avut cazare rezervata pe booking.com in Lygia la Mavra Studios. Conditiile sunt super ok. Am platit pentru 5 nopti 270 euro. Distantele pe insula sunt acceptabile catre oricare din obiective. Drumul l-am parcurs in doua etape, cu o oprire la Sandanski in Bulgaria, unde am avut rezervare tot pe booking la o pensiune cu 16 euro pe noapte. Si aici conditii foarte bune, mai ales ca proprietara a fost de acord sa tin motocicleta in curtea pensiunii peste noapte. Drumul se putea parcurge si intr-o etapa dar cred ca ar fi fost prea obositor, mai ales pentru sotie, care nu a mai mers pe moto de cand a nascut, adica de 6 ani. Voi pune si cateva fotografii cand imi repara romtelecomul conexiunea la internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 foxu man decat lefkada in sept a doua oara ... nu mai bine un peloponez???? asa de 10 zile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Peloponez e frumos rau. Am fost anul trecut, numai pe judetene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 23, 2013 Autor Share Postat August 23, 2013 prin semptembrie pleaca cineva cu o remorca si are un loc liber ? daca da, cand si cat costa ( dus intors ) thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 25, 2013 Autor Share Postat August 25, 2013 bravo recunosc pozele ce diferenta intre "iunie" si acum. parca e lipscani pe plaja sa fie cu sanatate si felicitari pentru plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 NU vrei sa stii cum a fost in 2 Mai urmatoarea saptamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 ne-am hotarat sa stam 4 nopti in kefalonia si 3 nopti in lefkada, sa ne fie mai usor. inca nu ne-am hotarat la cazari insa. cat de safe e pentru motor? am antifurt si alarma cu pager, dar ma uit dupa cazari cu parcare privata totusi, sa nu am surprize neplacute. cum e cu parcarile prin orase/plaje? in franta motociclistii parcheaza oriunde, n-am vazut sa fie probleme. cu masinia era alta poveste. se ridicau la greu. apropos de kefalonia, cum e cu ferry? citesc pe net ca-ti trebuie rezervare si ca e foarte aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 13, 2013 Autor Share Postat Octombrie 13, 2013 de azi intr o saptamana, daca "Barbosu' " vrea, Porto Katziki .. vin am invatat de la Guru Ianachim ca e frumos sa filmeszi mergand non stop doar cu pauza de gaz si cand ajungi acasa sa vezi pe unde te ai plimbat. am cateva carduri de 32Gb , or intra 2200 km pe ele. tai la montaj ce nu mi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate