brian Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 (editat) Desi in ultima vreme in weekend de regula ploua, s-ar parea ca pe 6 iulie (Sambata) sansele sunt destul de mici, prin urmare as vrea sa fac acest traseu. Daca intr-adevar se mentine prognoza, punctul de intalnire ar fi la Miorita la 9.30. Doritori? Editat Iulie 3, 2013 de brian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Mai pune 100 km si ajungi la Fagaras la MAN, asa ai sanse mai mari sa gasesti parteneri, oricum o sa ai de cistigat, drumuri bune! /index.php?/topic/693080-man-romania-editiai-5-7-iulie-2013-fagaras/page-32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoberT. Mihai Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Salutare,daca nu sunt 'chemat' la munca ,si e timpul ok cred ca vin si eu Se vinde pantaloni AXO OFF ROAD,MASURA 32 US,48 EU.(nepurtati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 4, 2013 Autor Share Postat Iulie 4, 2013 Mai pune 100 km si ajungi la Fagaras la MAN, asa ai sanse mai mari sa gasesti parteneri, oricum o sa ai de cistigat, drumuri bune! /index.php?/topic/693080-man-romania-editiai-5-7-iulie-2013-fagaras/page-32 Daca exista persoane care merg Sambata la Fagaras cred ca putem merge toti pana la Brasov si de acolo se duce fiecare pe drumul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 O sa ploua mult in WE in zona .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 4, 2013 Autor Share Postat Iulie 4, 2013 (editat) O sa ploua mult in WE in zona .. Depinde cum evolueaza prognoza ca pana acum vad ca o cam schimba. Editat Iulie 4, 2013 de brian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Buna, Pe DN mergeti la dus sau la intors? Daca la dus, poate va insotesc si eu pana la Brasov unde ma asteapta niste prieteni - daca primiti cu o easy-rider cu viteza de croaziera un 90-120 maxim asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 5, 2013 Autor Share Postat Iulie 5, 2013 (editat) Buna, Pe DN mergeti la dus sau la intors? Daca la dus, poate va insotesc si eu pana la Brasov unde ma asteapta niste prieteni - daca primiti cu o easy-rider cu viteza de croaziera un 90-120 maxim asa... Pai pe DN1 cam aia ar fi viteza de mers. Legat de traseu, doar la intors s-ar merge o bucata pe DN1 (Brasov-Ploiesti), dar avand in vedere starea vremii si faptul ca nu prea s-a strans lume am putea sa mergem pe DN1 pana la Ploiesti (conform Google Maps timpul tot cam pe acolo e, distanta fiind cu vreo 40km mai mica insa), dar daca vremea permite parca tot pe Cheia as merge pana la Brasov. Editat Iulie 5, 2013 de brian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 (editat) Din pacate nu mai e cazul, mobra sta pe tusa, am avut accident azi. Sunt ok dar mobra nu e de mers pe strada. Have fun! Editat Iulie 5, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 5, 2013 Autor Share Postat Iulie 5, 2013 (editat) M-am mai uitat pe prognoza si se pare ca vremea e mai ok Duminica (Sambata se anunta ploi pe la pranz) asa ca m-am gandit ca e mai bine de lasat pe Duminica plimbarea. Din pacate nu mai e cazul, mobra sta pe tusa, am avut accident azi. Sunt ok dar mobra nu e de mers pe strada. Fierul se indreapta, bine ca esti ok. Editat Iulie 5, 2013 de brian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate