Andry Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 rate, andropauza asta ce ne schimba- nu ne mai recunoastem . nici macar " de la o posta":) Ai belit-o şmechere, peste 9 zile te transformi şi tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 bai asta ) norocul meu ca te cunosc. bine ca esti tu tinar ei ferice. am poza pt tine cu un racer adevarat pe o africana. ma rog, racerul are mai multe culori decat tine pe spate sa fii sanatos voios voinic si sa te vad pe..ce vrei tu . si astia cu prefixul ..au mai trait un sezon ca nu se stie niciodata. ti au placut filmulele cu tine, ai ? hai ca ne bate ianachimu' ca i am varzuit topicul din contra... ne vedem ... LA O POSTA ok.deal.unde si cine mai bine ? cum era bancul ala cu orgia ? " daca vii cu nevasta ta vom fi 3 ":-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 bai asta ) norocul meu ca te cunosc. bine ca esti tu tinar ei ferice. am poza pt tine cu un racer adevarat pe o africana. ma rog, racerul are mai multe culori decat tine pe spate sa fii sanatos voios voinic si sa te vad pe..ce vrei tu . si astia cu prefixul ..au mai trait un sezon ca nu se stie niciodata. ti au placut filmulele cu tine, ai ? hai ca ne bate ianachimu' ca i am varzuit topicul ok.deal.unde si cine mai bine ? cum era bancul ala cu orgia ? " daca vii cu nevasta ta vom fi 3 ":-P imi pare rau pt tine dar nevestemii"" ii place doar sa se uite .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 pana se va da moto voi continua sa merg doar nu o sa o pun in VITRINA si unele locuri merita "batute" inca o data inainte sa ma las Sa nu indrazneasca cineva sa-i cumpere omului motorul, ca-l vor ajunge blestemele din urma! Ne lasa fara povesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate