Denisa Damian Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 ok multumesc foarte mult pentru detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 7, 2016 Share Postat August 7, 2016 Noi plecam din bucuresti joi dimineata(18 aug). Suntem 4 motoare din bucuresti si o masina. O sa ne mai intalnim cu inca 2 motoare pe langa sibiu. Dormim prima noapte in timisoara, si vineri direct brno. Cazare avem la autocamp obora. Am gasit casute, dar e rezervarea facuta de ceva vreme. La intoarcere o sa plecam luni si tot in 2 zile o sa facem traseul spre casa. Bilete avem la tribuna naturala, nu stiu inca unde o sa stam exact, dar daca toata lumea zice ca e cel mai ok la sectiunea C acolo probabil ca o sa mergem. Haida spor si sa ne vedem pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 (editat) La C da, e cel mai misto - ai zona stadion, insa nu ai nici o portiune de viteza acolo... si e si cel mai aglomerat. Jumatate din ce vezi in din C vezi si din D in capatul dinpre C, insa acolo ai si a doua linie dreapta. O sa zici, eh si ce... dar o sa vezi ca la fata locului de sus o sa ti se para ca merg incet.. Neaparat sa faceti o incursiune in zona de start/sosire, macar sambata, sunetul acolo e demential.. macar pt asta... ca in rest nu apucati sa-i vedeti - (decat daca intoarceti repede de tot capul) Mai e un loc misto unde ajungi super aproape de pista si se vede super misto chiar in afara circuitului. Vedeti harta.. daca aveti timp sa ajungeti acolo macar cateva minute sambata merita, locatia e super aproape de pista.. chiar mai aproape decat majoritatea zonelor din interiorul circuitului... Editat August 8, 2016 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denisa Damian Postat August 8, 2016 Share Postat August 8, 2016 super noi suntem din Arad,nu am mai fost pana acum...bilete nu am comandat am inteles ca se gasesc acolo. autocamp obora e camping-ul? Acolo trebuie rezervare,nu poti merge cu cortul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Bilete poti sa cumperi de pe net, sau de la fata locului. Se poate merge si cu cortul, dar locul de campare il gasesti dupa cum iti e norocul. In principiu sunt cel putin 3 campinguri in zona care se deschid vara. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denisa Damian Postat August 9, 2016 Share Postat August 9, 2016 Ok ms..si la tribunele naturale biletul conteaza ca e la C,G,D? Adica te poti deplasa de la C laD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Daca ti-ai luat biletele gold de la tribunele naturale ai acces la oricare dintre ele pe toata durata evenimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 16, 2016 Share Postat August 16, 2016 Ok ms..si la tribunele naturale biletul conteaza ca e la C,G,D? Adica te poti deplasa de la C laD? http://www.automotodrombrno.cz/grand-prix/en/tickets-2016 GOLD - (B,C,D,E,F,G) SILVER (B,D,E,G) daca ai bilet GOLD poti merge la C si de la C la restul, daca ai bilet Silver vezi ca C nu e inclus, deci nu poti merge acolo. http://www.automotodrombrno.cz/grand-prix/cz/vstupenka-gold http://www.automotodrombrno.cz/grand-prix/cz/vstupenka-silver vezi pozele acolo e indicat pe culori unde ai voie si unde nu ai voie cu Gold sau Silver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate