Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Salut, Am si eu nevoie de cineva priceput sa faca un cot din inox pentru o evacuare. Stie careva pe undeva ? Doresc sa nu fie cei de pe forum, am apelat la ei si nu sunt valabili... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 iti pui trompeta la motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Asa doresc, am finala doresc sa fac cotul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 unde ai mai vazut tu racheta cu trompeta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Pai chiar trompeta imi trebuie sa o confectionez Sistemul de evacuare e compus din : saxofon, trompeta, finala . Mie imi lipseste trompeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 si eu care credeam ca vrei sa iti pui toba =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 vorbeste cu dinamita brothers https://www.facebook.com/dinamita.b.custom /index.php?/topic/558421-dynamite-brothers-custom/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Am vorbit cu ei - sunt prea incarcarti d-aia am specificat nu de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 salut, am un mester bun vecin cu mine, iti trimit nr pe privat daca rezolvi cu casuta postala The member Survolaj cannot receive any new messages Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Sper ca am rezolvat cu casuta postala, incearca acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero_motoshop Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 (editat) Vobeste cu Radu de la sudura-aluminiu.ro. Eu (si) la el imi trimit clientii din Bucuresti pentru ale caror motociclete nu am coturi in oferta. http://www.sudura-aluminiu.ro/ Editat Iulie 16, 2013 de zero_motoshop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Salutare, ce diametru are finala ? Am un link pentru 61 mm. http://www.performance-shop.ro/accesorii-si-fittinguri/2994-suzuki-gsx-r1000-05-06-link-pipe-laser.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Mersi Remus, dar cred ca nu se potriveste. Finala are diametrul la intrare 61-62, iar teava in care intra depinde de grosimea ei, poate avea intre 57-58 diametru. Cred Ca marime - imi poti spune cat masoara la final diametrul extern ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annaa Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Pana la urma s-a rezolvat cu sudorul. E posibil sa am si eu nevoie de un sudor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 survoale io am tot lucrat cu dinamita si sa stii ca face treaba foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Laurentiu Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Salut,am si eu un TMax din 2009 si as vrea sa-i scurtez toba, mi se pare prea lunga si parca prea cuminte,ma intereseaza un sudor bun din Bucuresti.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 https://www.facebook.com/dinamita.b.custom?fref=ts Face lucruri profi si la preturi bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Laurentiu Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dibe Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Salut am un motocros de 450 si mi sa rupt cotu pot sa il fac din inox oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate