3m-01 Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2013 Incearca pe ebay sau aici : http://www.wemoto.ro/bikes/suzuki/gn_250_r/92-94/picture/side_panels_black/ dar astea sunt de gn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Cred ca le am si eu. Daca spui niste dimensiuni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Incearca pe ebay sau aici : http://www.wemoto.ro/bikes/suzuki/gn_250_r/92-94/picture/side_panels_black/ dar astea sunt de gn... de GN/TU imi trebuie si mie, dar pentru un singur capac( cat am nevoie)parca nu as da 50 de euro! Cred ca le am si eu. Daca spui niste dimensiuni ... cam astea ar fi cele cu rosu reprezinta dimensiunile capacului (aproximative). cele cu albastru reprezinta distanta dintre bolturile de prindere din interior. (doua bolturi sus, si un spatiu in partea de jos) mie imi trebuie pt un suzuki tu250, dar se potrivesc si alea de la GN250. Numai bine! P.S. daca ai ceva pe stoc as putea trece cu motorul zilele astea sa probam un capac. Crezi ca s-ar potrivi cele de la Kinroad XT 150 - 16? Editat Noiembrie 17, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Da, la alea ma gandesc. Am negre si rosii. si nu te costa 50 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Da, la alea ma gandesc. Am negre si rosii. si nu te costa 50 de euro Din cate am vazut in poze cred ca sunt identice cu cele de GZ250, care sunt un pic mai mari, dar daca le ai pe stoc as putea trece in weekend sa sa le probez. Se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Majoritatea pieselor de la diversele mele modelele se potrivesc si la Kawasaki, Suzuki, Honda si Yamaha - arata identic si vizual si dimensional si nu ma refer numai la plastice, ci si la amortizoare, motoare, carburatoare etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 500 de europeni..!foarte convenabil, cate trepte de viteza are? sa o porti cu placere ca pare noua si e frumoasa cu cromul ala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2013 mersi.. are 5 trepte iar viteza unde se simte ea bine e de 80 km/h. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate