Sari la conținut

burtosu

Banned
  • Număr conținut

    150
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de burtosu

  1. terminati cu prostiile ca nare nici pe dreaq..masinile sunt tot din metal si..nik
  2. nu e dreaq chiar asa de negru..o sperietura zdravana si te resetezi imediat pe modul safe..hahahahaaa!! vezi tu pe pielea ta! fii calm si e ok
  3. burtosu

    Yamaha yzf 750R

    e un f3 de mori la 1000 de europeni..belea! bagi benzina si mai te si plimbi nu doar repari..hahahahaaa!!
  4. haoleoookk...mor xe ras..citesc si ma distrez..nici o zii fara moto.ro
  5. burtosu

    yamaha r1

    un review nimic? poze..
  6. fz1 2005-2007 all the way..varianta semicarenata..! in lipsa e bun si fzs 1000..mult noroc dar fjr 1300 e vis pe langa toate enumerate..!
  7. trece pe dreaq..se scurge incet ca mierea dintr-o sticla cu gatul subtire..
  8. parca vad ca isi ia un jeg de cbr dupa cat intreaba aiurea..fjr1300 sta prost pe curbe mhaa? saracie..face pishu pe fz1000 de care zici tu ca ai vrea sa ai..plicticosule..netul e plin de tone de review-uri cu de toate dar unii se c.a.c.a pe ei..taie.o la somn cocalare
  9. numai doctori in mecanica..morcoviti ca e frig ..cam in antiteza cu conceptul de motociclist nu? anul trecut am iesit pana la -9 grade..in vant nush cat era dar am dat o tura..doar zapada sau ud pe jos ma tempereaza..!decat sa o lasi sa zaca cu lunile mult mai bine e sa se miste toate prin burta ei, parerea mea ca mecanic de meserie nu vb din auzite ca multi de aici..da` fiecare face cum al taie sfecla..bafta
  10. te doare mintea de cati dashtepti`...ce are sula cu prefectura, doar ce m.am intors dupa o zii de calareala..e iarna..si ce daca?? dak e uscat pe jos nu merita sa stai cu gandul la vara! cate prostii auzi, moamaa!da`masina nu la fel merge? condens auzi..bhaaa..
  11. burtosu

    Chinezu'

    500 de europeni..!foarte convenabil, cate trepte de viteza are? sa o porti cu placere ca pare noua si e frumoasa cu cromul ala!
  12. fericitule..ideal e sa stii ce vrei si cand se iveste ocazia nu stai in dubii! multi viseaza ceva si pe drum se sucesc si cumpara altceva..dupa care dispera, stiu cazuri. bv tie, sigur o sa fiti nedespartiti..
  13. bad boy..pozele nu pot reda sunetul..cred ca e pe masura! un videoclip mergea sa ne delectam..e f frumoasa, pretul nu..hii hii
  14. f frumoasa..o alegere mai mult decat inspirata..superba!
  15. sa mai dai ture cu ea daca e uscat..
  16. f frumoasa, iti faci mana cu ea sigur..ca sfat as zice sa mergi si iarna dak e uscat..nu stii ce pierzi! iernat e un termen aiurea ptr mine de ex, asa daca o mai scoti te distrezi si abia se misca toate in motor..piesele se ung..am iesit sambata, orasul mai gol mai mare placerea..baga km bucura-te de ea!
  17. plus consumul aferent de benzina..evident pe plus..
  18. inca un tampit..si vor mai fii destui..pacat de masina
  19. ce de valuri ptr nimic..!
  20. Topic pentru sado-masochisti .Cine doreste a fi injurat,biciuit ,perversat in PM apelati cu incredere.
  21. Multumesc pt urarile din PM si iti doresc la fel.Acum o sa dau ignor initiatorului acestui topic si imi cer scuze daca topicul a luat-o pe alte cai. Aici sunt niste probleme la mansarda grave care nu se pot rezolva pe forum ci doar de oameni de specialitate.Nu cred ca menirea forumului este sa trateze problemele pshihologice si frustrarile userilor care vor fi incurajate prin purtarea acestui asa zis dialog.Urmaresc acest forum de mult timp si regret ca se ajunge aici.Este mare lucru sa faci diferenta intre ce este personal si ce nu insa atat timp cat noi ne ascundem sub alte identitati in spatele tastaturii dezvoltandu-ne alte personalitati nu poti lua nimic personal.Poate cu unii din useri te-ai intalnit deja sau te vei intalnii si vei descoperi ca sunt total diferiti de personajul de pe forum.Poate sunt cei ce te vor scoate odata de sub moto sau te vor duce cu o 'conserva' la urgenta.Acum continua in urarile tale.
×
×
  • Creează nouă...