gabriell94 Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Salut ! Numele meu este Gabi , sunt din braila , am 18 ani categoria B si doresc sa dau de A2 . Am fost la scolile de soferi cu renume din braila printre care : Elegant , Auto Prudent , Keles care nu fac categoria A2 . In schimb am gasit una aproape de strada Chisinaului ( e un magazin , o sifonarie ceva si acolo scrie scoala de soferi categoriile ... ) mi-a cerut 600lei scoala + 150 lei cursul de legislatie , deci 750 lei doar scoala si cursul de legislatie , care mi se pare enorm avand in vedere ca am dat de B cu 800 lei cu tot cu curs de legislatie . Acum intrebarea mea , este cineva din Braila care a dat de A2 , unde a dat , cat a platit etc , sau macar cineva care stie ca se face si in alt loc decat cel mentionat mai sus de mine ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 stai calm. nu face nimeni a2 in braila. M-am interesat acum doua zile pentru prietena mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel_a Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Daca nu gasesti in Braila, ai putea incerca in Galati, la Intertrans. Eu am facut scoala la ei anul trecut si a fost ok. Preturi rezonabile si pregatire buna. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Iulie 22, 2013 Autor Share Postat Iulie 22, 2013 @LuciBR am vorbit acolo , tipul face A2 , dar are pretul pe care l-am mentionat mai sus ! @Mirel_a , ideea ta este buna , dar este mai greu pentru un Brailean , sa dea traseul in Galati , oras pe care il cunoaste in proportie de 20-30% ! Deci din cate vad ala este singurul din Braila care face A2 ! Mai astept opinii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Salut. La "Asii Volanului" ai incercat? Salut ! Numele meu este Gabi , sunt din braila , am 18 ani categoria B si doresc sa dau de A2 . Am fost la scolile de soferi cu renume din braila printre care : Elegant , Auto Prudent , Keles care nu fac categoria A2 . In schimb am gasit una aproape de strada Chisinaului ( e un magazin , o sifonarie ceva si acolo scrie scoala de soferi categoriile ... ) mi-a cerut 600lei scoala + 150 lei cursul de legislatie , deci 750 lei doar scoala si cursul de legislatie , care mi se pare enorm avand in vedere ca am dat de B cu 800 lei cu tot cu curs de legislatie . Acum intrebarea mea , este cineva din Braila care a dat de A2 , unde a dat , cat a platit etc , sau macar cineva care stie ca se face si in alt loc decat cel mentionat mai sus de mine ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Iulie 22, 2013 Autor Share Postat Iulie 22, 2013 La asii volanului nu am incercat ! Pentru ca am vazut pe net ca fac doar Am ! Daca crezi ca merita pot incerca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Parerea mea este ca merita sa incerci. Motocicleta am vazut ca au achizitionat si o scola de pe Dorobanti colt cu Tineretului...nu stiu cum se numeste scola La asii volanului nu am incercat ! Pentru ca am vazut pe net ca fac doar Am ! Daca crezi ca merita pot incerca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Iulie 22, 2013 Autor Share Postat Iulie 22, 2013 Parerea mea este ca merita sa incerci. Motocicleta am vazut ca au achizitionat si o scola de pe Dorobanti colt cu Tineretului...nu stiu cum se numeste scola Am sunat la Asii Volanului , nu au decat Am ! Stiu unde spui , la "Elegant" am fost , au un suzuki bandit 600 si un moped , fac doar de A si Am ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Am sunat la Asii Volanului , nu au decat Am ! Stiu unde spui , la "Elegant" am fost , au un suzuki bandit 600 si un moped , fac doar de A si Am ! Cica ar fi unu prin brailita,scoala mare, care are un motor luat pt A2 dar nu i-a scos inca hartiile ca nu are toate motoarele luate, pt A si restu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Iulie 24, 2013 Autor Share Postat Iulie 24, 2013 Mersi mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Da la nea Radu se face si A2 http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/479453-scoala-de-soferi-cat-a-a1-am-braila/page__p__1355947__fromsearch__1&&do=findComment&comment=1355947 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriell94 Postat Septembrie 13, 2013 Autor Share Postat Septembrie 13, 2013 Azi am dat poligonul/traseul ! Am fost declarat admis ! Este singurul din Braila care face A2 momentan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Azi am dat poligonul/traseul ! Am fost declarat admis ! Este singurul din Braila care face A2 momentan ! Felicitari, mullti km fara evenimente urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Le Xi Postat Mai 23, 2015 Share Postat Mai 23, 2015 Azi am dat poligonul/traseul ! Am fost declarat admis ! Este singurul din Braila care face A2 momentan ! Buna ! Pana la urma unde ai facut de A2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 la autoradonul la sifonaria din piata radu negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate