Sari la conținut

LUCIBR

Membru
  • Număr conținut

    363
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LUCIBR

  1. in ce aeroport din uk ai fumat tu fara sa iesi afara?
  2. au vreo 10 ani bujiile astea. cel putin de prin 2005 sunt folosite in formula 1. LE: ngk, nu brisk
  3. lasati topicul pentru giani... sunt atat de multe topicuri pe care sa discutam despre viteza, legislatie, evitarea accidentelor... chiar nu se vede esenta: 1 a plecat constient cu smurdul dupa care cei de la spital au tratat cu superficialitate 2 soferita s-a transformat intr-un sofer etc... aberam ca ba avea viteza, ba nu avea dar judecam alte cazuri care au... ce rost mai au toate astea???
  4. nu s-a intamplat nimic acolo. niciun pumn, etc... si nu pateste nimeni nimic
  5. amaratul ala are obligatoriu dreapta tocmai sa nu fie pus in situatia pe care ai descris-o, sa vina vreun far cu 150 km/h. Practic acel indicator protejeaza pe cei ce ies de acolo de aceste situatii. doar dobitocii care colcaie pe aici o sa spuna ca se strecoara vreun amarat. si moartea ti-o asumi cand mergi cu viteza, dar gresesti tu, nu cand altul decide sa te pedepseasca.
  6. avea, spre deosebire de multi dintre noi era om.
  7. propun introducerea pe circuit a cainilor "bagabonzi" si a taxiurilor. Obtii o pregatire premium ptr strada
  8. ce sa se mai incalzeasca??? nu vezi ca e USCAT !!!
  9. gasesti motoare liniare jiecang si in romania. cauta la binus romania. au pe stoc multe si pot aduce orice din catalogul jiecang. ca fiabilitate nu am vazut unul stricat din sute.
  10. era o pisicuta, de aia ai vazut doua faruri. tie ti-a rupt motorul un baiat pe brailei acum vreo 2 ani?
  11. daca ajungi la pitesti mai strica si tu 15 l benzina pana la balea
  12. si astia cad ??????????? parca vad un comentariu cu lipsa de experienta pe amkart si anvelope necorespunzatoare
  13. un extractor rupt nu este extractor. punct. am tras de extractoare si cu ranga de 3 metri si nu s-au rupt. reparatii fac si eu de vreo 15 ani si nu fac posturi sa se adune.
  14. o freza + biax + set tarozi = max 200 lei ( tin maxim o operatiune sa zicem doua) scula de electrodezintegrare - 5500 dolari + transport. facem pe desteptii sau dam solutii pertinente?
  15. habar nu ai ce vorbesti. un biax ieftin il cumperi cu 50 lei. pentru o gaura tine plus ca ai de 3-4 ori turatia bormasinei. de curiozitate ai facut vreodata asa ceva sau vorbesti din ce ai vazut pe youtube?
  16. e un cap de frezat normal doar ca iti trebuie biax si un spray pentru racire (de obicei degripant) se gaureste/frezeaza aproximativ pe centru, se baga extractor pentru ce ramane inauntru si apoi tarozi pentru curatare filet sau majorare .
  17. yato mai are si piese toya care sunt premium. sunt scule care le poti cumpara chiar si de 10 ori mai iaftine decat de la dealeri de scule. in schimb am truse stanley cu garantie pe viata la chei decalibrate sau clicheti rupti - din pacate/fericire toate sunt intregi dupa 7 ani de neglijenta.
×
×
  • Creează nouă...