Sari la conținut

mirel_a

Membra
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    GALATI
  • Carnet moto din
    nov. 2012
  • Motocicleta
    Honda CBF 600 SA
  • Numar Moto
    GL-75-ADM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF600SA
  • Interests
    animale de companie,muzica si...recent sport,moto

Vizitatori Recenți Profil

858 citiri profil

mirel_a's Achievements

  1. Vând motocicleta Honda CBF 600SA : - an fabricație 2006 - capacitate motor 600cm3 - 70.000 km în bord - carburație - motocicleta este în stare foarte bună, întreținută, motorul suna și rulează foarte bine, nu necesita investiții majore (2020 schimbat kit de lanț, 2022 ultimul schimb de ulei, filtre, anvelope în stare bună) - alte dotări: suport și top case Givi, cric central, crash bar, priza usb) Motorul se afla în Galați și se poate vedea/proba cu un telefon înainte (0722268924). Pret 2600Euro, neg. Fiscal fara probleme, ITP expirat din septembrie anul trecut, asigurare expirata (sta in garaj, nu se mai circula cu motocicleta tot de-atunci).
  2. Multumim Marcel, datorita tie un tanar motociclist de 16 ani si-a gasit motorul potrivit!!
  3. Din cate stiu, doar eu, CBF-ista in Galati.
  4. Buna A venit vremea sa-i schimb cauciucurile la CBF-ul meu, si, am gasit la niste preturi .... destul de mari (Michelin Pilot Road 2 120/70 430 lei Michelin Pilot Road 2 160/60 540 lei). Intrebarea mea este urmatoarea: astea sunt preturile de obicei sau am sanse sa gasesc si mai ieftine? Si unde? Multumesc.
  5. Multumesc tuturor pentru sfaturi. Am comandat axul si placa de presiune si a ramas sa mai caut pe la dezmembrari (din motive de pret~300-500 Euro) oala ambreiaj.
  6. Unde pot gasi: 1. ax schimbator viteze 2. placa presiune ambreiaj 3. oala ambreiaj, pentru Honda CBF 600, an 2002
  7. Daca nu gasesti in Braila, ai putea incerca in Galati, la Intertrans. Eu am facut scoala la ei anul trecut si a fost ok. Preturi rezonabile si pregatire buna. Succes!
  8. Buna. Sper sa ma poata ajuta cineva, macar cu o informatie, sfat, orice... Am reusit sa rup scarita stanga fata la CBF 600 SA si nu stiu e unde sa iau alta! Imi trebuie urgent, asa ca va rog, orice sugestie este utila!
  9. mirel_a

    BURSA LOCALA

    Cumpar urgent scarita stanga fata pentru Honda CBF 600 SA ! Sau daca stiti ca se potriveste de la alt model! Dar URGENT!
  10. Si mai am nevoie de Manual de service pt Honda CBF 600 SA-2006.Nu l-am gasit pe siturile recomandate la sectiunea de service asa ca apelez la posesori de Honda CBF 600, poate ma ajuta si pe mine cu un manual.
  11. Posesoare de aprox o luna de Honda CBF 600SA si de permis cat.A cam tot de atunci ( deci experieta pe moto lipseste cu desavarsire!!) . Sper ca pe viitor ( adica mai la primavara) sa capat si eu experienta direct proportionala cu pasiunea pt motociclism. Pana atunci studiem Manualul utilizator , Ghidul Motociclistului si... alte teorii.
  12. Phantom of the opera- Lindsey Stirling : http://www.youtube.com/watch?v=AcpZ8KU5VM4
  13. As vrea sa vad si eu Samsara, ca sa stiu macar pt ce va certati! Ma ajuta cineva cu un link?
  14. Proaspat posesoare de Honda CBF caut scarita stanga fata (nu pt pasager)! Am reusit s-o rup destul de bine pe a mea cand am rasturnat moto la o urcare de bordura si nu stiu daca se poate repara.Astept sfaturi, sugestii, etc de la cunoscatori si proprietari de Honda.Multuliri anticipate!
  15. Chiar daca a fost vina 100% a motociclistului,acesta avea toate drepturile din lume sa primeasca ingrijiri medicale corespunzatoare!Daca persoana care i le acorda nu este cadru medical atunci tine explicatia "si-a murdarit hainele,si-a pus sanatatea in pericol" si a facut ce a stiut mai bine ,dar daca cea care a acordat primul ajutor la locul accidentului era de profesie medic atunci ar fi trebuit sa respecte una din cele mai importante cerinte ale "Juramantului lui Hipocrate" :"PRIMUM NON NOCERE" adica "in primul rand sa nu faci rau"!Sper din tot sufletul ca asta a si facut!
×
×
  • Creează nouă...