sorinavram Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 (editat) Detinatorul celor doua Mobre din poze nu stie cu cat sa le vanda, nici eu nu am stiut care e mercurialul updatat la Mobre, asa ca eventualul doritor are toata libertatea sa faca o oferta. Dar trebuie sa puna deoparte si ceva bani pentru transport, pentru ca mobrele sunt in Sfantu-Gheorghe (Tulcea), unde se poate ajunge numai cu o ambarcatiune. Cred ca se pot transporta si cu vaporul Navrom. Mobrele sunt complete, dar nu stiu cat de functionale. Cea neagra are 8.000 km, cea galbena are 20.000. Motorul celei galbene a fost trimis mai demult la Brasov pentru reparare si nu a mai fost montat inapoi pe cadru, dar e si el prin magazie. Eventualii doritori sa ma contacteze aici sau pe PM si ii voi pune in legatura cu proprietarul. Editat Iulie 29, 2013 de sorinavram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Salut Sorin. Scaunul de pe motoreta neagra se da separat ? Daca da spune-mi te rog! caut asa ceva de multa vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Iulie 30, 2013 Autor Share Postat Iulie 30, 2013 Salut Sorin. Scaunul de pe motoreta neagra se da separat ? Daca da spune-mi te rog! caut asa ceva de multa vreme. Ma tem ca nu se poate. Proprietarul e din categoria "era sa fiu motociclist", acum nu vrea decat sa scape de Mobre cu cat mai putina bataie de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dobreanu Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 Eu as vrea cauciucurile si camerele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 1, 2013 Autor Share Postat August 1, 2013 Imi pare rau, Mobrele nu se vand pe bucati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 a cata oara 8000 de km? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 a cata oara 8000 de km? ) Dupa cum o vad, cred ca o simpla spalare ar apropia-o de numarul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 7, 2013 Autor Share Postat August 7, 2013 @ Kyvacka: Daca voia sa pacaleasca pe cineva, crezi ca m-ar fi lasat sa le pozez pline de praf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
made Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 si ce pret au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 si ce pret au? Asa cum am spus si in anunt, omul nu stie cu cat sa le dea, asteapta oferte. Iti trimit pe PM nr. lui de telefon, sa discutati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Salut Sorin, Mai multe poze (mai detaliate) se pot face? Asa poate creste si numarul de doritori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 11, 2013 Autor Share Postat Septembrie 11, 2013 Salut Sorin, Mai multe poze (mai detaliate) se pot face? Asa poate creste si numarul de doritori! Eu nu mai pot face, ca Mobrele sunt in Delta, la Sf. Gheorghe. Voi lua legatura cu proprietarul, sa vad daca are el cu ce le face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fafane Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Salut Avand in vedere ca postarea este mai veche, imi permit sa deranjez cu intrebarea: s-au dat mobrele? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate