mario_z750 Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 Salutare tuturor detinatorilor de ``comuniste``.Am deschis acest topic pentru a cere niste indrumari;restaurez un MZ ES175 cu atas din 1962 si am ajuns in faza in care am nevoie de niste piese ca:esapament-eventual unde se poate nichela-croma,spite sau aceeasi varianta nichel-crom si ce este mai important 2 sei in stare buna sau unde s-ar gasi noi de cumparat.In speranta ca nu voi mai intampina alte obstacole,astept sfaturi,raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Iulie 31, 2013 Share Postat Iulie 31, 2013 Salut. Este in Tg. Mures un tip Okany 0744506624 de la el am cumparat si eu ceva piese pt. un mz, spite,cot toba,altele, www.ost2rad, moped91 etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Salut. Este in Tg. Mures un tip Okany 0744506624 de la el am cumparat si eu ceva piese pt. un mz, spite,cot toba,altele, www.ost2rad, moped91 etc. salut postez aici deoarece am o cunostiinta care are un cadru de MZ (sau CZ nu stiu exact) mai vechi la care se poate oferii si fiscal asta in conditiile in care intereseaza pe cineva pot sa fac ceva sapaturi si sa aflu mai multe salut postez aici deoarece am o cunostiinta care are un cadru de MZ (sau CZ nu stiu exact) mai vechi la care se poate oferii si fiscal asta in conditiile in care intereseaza pe cineva pot sa fac ceva sapaturi si sa aflu mai multe astazi am stat de vb cu proprietarul si mi-a confirmat faptul ca este un MZ de 125 din anul 1964 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burimarian Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 am si eu un cadru de mz-etz 250 sport + niste piese de bloc motor detali total_plast@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winetou Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Sal . Mai ai ceva piese de mz 250 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Am si eu un mz es de 175 care vreau sa-l dau sa fie folosit ca piese sau intreg, pret 450e alte inf 0744835877 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 Ce piese te-ar interesa de ES 250 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancomunistu Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 (editat) salut postez aici deoarece am o cunostiinta care are un cadru de MZ (sau CZ nu stiu exact) mai vechi la care se poate oferii si fiscal asta in conditiile in care intereseaza pe cineva pot sa fac ceva sapaturi si sa aflu mai multe astazi am stat de vb cu proprietarul si mi-a confirmat faptul ca este un MZ de 125 din anul 1964 Buna,ma interesaza cadru de mz,ai un nr ceva sa te contactez?? Editat Decembrie 4, 2013 de dancomunistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Buna,ma interesaza cadru de mz,ai un nr ceva sa te contactez?? mai eu nu mai am calculator k s-o belit si nu prea mai am cum sa intru pe forum insa nici nu m-am mai intalnit cu omu. dak te intereseaza il caut si mai vb nr meu de tel e0749090220 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Oare niste piese pt MZ Baghira 600 unde as putea gasi? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 uite un om cu Baghira, rari mai sunteti. Ce piesa ai nevoie? Piese de motor gasesti de yamaha si plastice de la KTM. Iar daca vrei sa cumperi de la MUZ, e Cristophe reprezentatntul MUZ, in Cluj, http://www.piese-mz.net/ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 Nu am Baghira ci doar vreau sa cumpar piulitele pt spite, care din cite m-am informat, au dimensiunea pe care o caut eu. Am luat legatura cu omul din Cluj. Sa vedem ce voi rezolva. Caut piulita M4,5mm, diam. 7 mm si lungime 20 mm. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SzSz Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Salut! As avea nevoie de doa stopuri pe spate si ceas cilometraj + cablu cilometraj pentru mz es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motodinest Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Piese noi sau second hand ? Salut! As avea nevoie de doa stopuri pe spate si ceas cilometraj + cablu cilometraj pentru mz es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SzSz Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 astept oferte, ma intereseaza si second hand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Piese pentru modelele noi pe unde as putea gasi? Momentan nu am nevoie de nimic(si sper sa n-am nevoie prea curand), dar e bine sa stiu de unde sa iau daca am nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Salutari, lucrez la un rt125, si dupa sablare am ajuns la concluzia ca am nevoie de urmatoarele: 1. aripa spate 2. far complet 3. ghidon (vreau doar in stare foarte buna) 4. maneta ambreiaj 5. platou frana fata Probabil vor mai aparea niste piese lipsa, vad pe parcurs. Daca le aveti, va rog sa-mi dati un semn ori aici, ori la 0745035184 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Octombrie 26, 2014 Share Postat Octombrie 26, 2014 cumpar ceas kilometraj MZ ES in stare buna. telefon 0726 33 18 99 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 Am o jantă față și ghidonul pentru Mz Etz(cred) interesează pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate