Doctoru Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 Intrerupator de faze, soclu in stopul custom, sudat suportii aripei spate, piele sa imbrac saua, manere noi, cauciucuri pentru scarite si pedale noi, cercuri la roti noi, spite noi, un carburator nou sau piese bune sa-l refac pe acesta, rulmenti, semeringuri si garnituri la motor, sa fac un tips custom la toba, cablu kilometraj, vopsit si cam atat cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Wheels-1Hearth Postat Mai 3, 2014 Share Postat Mai 3, 2014 Ar arata mult mai bine daca i-ai lasa saua mai jos, pe cadru. Oricum, bafta la proiect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Mai 9, 2014 Autor Share Postat Mai 9, 2014 Mersi pentru urari. E facut cu buget redus si foarte redus, am lucrat doar cu ce am avut si cat mai ieftin. Oricum, orice sugestii si idei sunt binevenite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat August 3, 2014 Autor Share Postat August 3, 2014 Salutare! Am vopsit rezervorul si mi-a venit numarul in sfarsit. Am intrat in legalitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat August 31, 2014 Autor Share Postat August 31, 2014 (editat) Mersi! Mai am destul de lucru la mobra, nu renunt la ea. Intre timp mai strang materiale pt scule, bani si o sa incep si un proiect bobber de la 0. Old school, or no school! Dupa posibilitati doar, din pacate. Cateva poze modeste (nu cu mobra, dar se gasesc si cu mobra pe profilul meu) https://www.facebook.com/vlad.tarce/media_set?set=a.716999095018454.1073741830.100001251117745&type=3. Editat August 31, 2014 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Mersi! Mai am destul de lucru la mobra, nu renunt la ea. Intre timp mai strang materiale pt scule, bani si o sa incep si un proiect bobber de la 0. Old school, or no school! Dupa posibilitati doar, din pacate. Cateva poze modeste (nu cu mobra, dar se gasesc si cu mobra pe profilul meu) https://www.facebook.com/vlad.tarce/media_set?set=a.716999095018454.1073741830.100001251117745&type=3. Pai in cazul asta iti doresc spor la treaba, cu timp si vointa se fac multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 Mersi! Vointa este, acum timp nu este pt ca mi-l ocup cu munca sa strang bani pt ce vreau, dar va fi si timp. Mi-e ciuda ca am ratat intalnirea de la Brasov iar, dar nu ma las pana nu ajung si eu printre ,,cutomerii" din Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2014 O scurta plimbare (de vreo 4 ore doar). Poza facuta pe malul raului Barcau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 (editat) bafta cu proiectul imi permit si eu o idee: furca fata scurtata si saua in genul cafe racer, biscuite mai lung care sa ajunga aproximativ pana la centrul rotii spate, si montata direct pe cadru, fara arcuri. si subscriu la ideea ca poate iesi ceve frumos cu aceeasi bani, designul nu este proportional cu banii, executia da. Editat Noiembrie 5, 2014 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Fara cuvinte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Decembrie 18, 2014 Autor Share Postat Decembrie 18, 2014 Azi dupa vreo 2-3 ture, nu mai mult ca a fost cam racoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anton Paul Rusinov Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 foarte interesant ce faci tu acolo...bafta in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Octombrie 4, 2015 Share Postat Octombrie 4, 2015 salut,vrei sa-ti fac rost de piele pentru sa? pot sa-ti ofer un ambreiaj de mobra daca ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 5, 2015 Autor Share Postat Octombrie 5, 2015 Salut. Lasa-mi niste preturi sa vad orientativ. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate