mrs Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Salut , dupa cum spune si titlul am socul blocat la un yzf r1 din 2000 , a cazut nenorocirea pe la un 30-40 la ora si a ramas socul blocat cand trag de el merge doar jumatate iar acum sunt nevoit sa o tin de acceleratie dupa ce ajunge pe la 50 de grade plec cu ea iar dupa 5 min se aprinde becul la ulei pentru 1-2 minute cum pot rezolva problema , ce se poate intampla daca o folosesc prea mult fara soc ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bike me Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 problema de la becul de ulei nu are nimic in comun cu cealalta.referitor la soc...de jos carburatoarele si incearca sa deblochezi tija aia usor...inainte si inapoi...spray de frana ceva.eu am reusit ca si a mea intepenise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrs Postat August 7, 2013 Autor Share Postat August 7, 2013 Problema cu uleiul sa rezolvat era la limita am completat puțin si gata o sa încărc mai pe seara un filmuleț cu sunetul motorului poate îmi spune cineva de la ce ar fi , după părerea mea de la un carburator pentru ca trege greu si are un sunet subtire . Ms mult pentru sfat Distribuția ? Sau doar merge in 3 pistoane si cu o sincronizare se rezolva ? Ce ar putea fi ? Trage si greu cu sincronizare carburatoare rezolv ? Nici p idee nimic ? trim.rQMm0w.MOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 Problema cu uleiul sa rezolvat era la limita am completat puțin si gata o sa încărc mai pe seara un filmuleț cu sunetul motorului poate îmi spune cineva de la ce ar fi , după părerea mea de la un carburator pentru ca trege greu si are un sunet subtire . Ms mult pentru sfat Distribuția ? Sau doar merge in 3 pistoane si cu o sincronizare se rezolva ? Ce ar putea fi ? Trage si greu cu sincronizare carburatoare rezolv ? Nici p idee nimic ? Incearca o sincronizare si un reglaj de nivel al cuielor in carburatoare. Pare ca suna gatuita... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate